noodles volos banner

Μυρμιδόνες-Πρωτεσίλαος 1-2

Διπλό με ανατροπή στο σκορ για τον Πρωτεσίλαο στο γήπεδο του Πλατάνου. Οι Μυρμιδόνες προηγήθηκαν στο 48ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντένις Φέζο και οι φιλοξενούμενοι "γύρισαν" το ματς μέσα σε πέντε λεπτά. Αρχικά ο Γιάννης Παναγιώτου ισοφάρισε στο 75' και ο ξάδερφός του, Χρήστος Παναγιώτου εν συνεχεία σκόραρε το γκολ της νίκης στο 80'. Πέντε λεπτά πριν τη λήξη αποβλήθηκε ο Τσαπέρος.

Για τις Μυρμιδόνες, σουτ του Τσαπέρου στο 45' έφυγε λίγο άουτ, ενώ στην επανάληψη ο Γιάννης Αντζούρης απείλησε με το κεφάλι. Στο 56' από τη μικρή περιοχή η προσπάθειά του έφυγε άουτ, όπως την ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά που έπιασε στο 85ο λεπτό. Για τον Πρωτεσίλαο, δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος από τον Μαρικλέν και ένα πλασέ άουτ του Κραβαρίτη, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, οι Μαρικλέν, Γ. Παναγιώτου έχασαν ευκαιρίες πριν την ισοφάριση και ο Βίτσος προς το φινάλε για ένα τρίτο τέρμα. Από πλευράς Πρωτεσιλάου, εκφράστηκαν ευχαριστίες για την πολύ καλή φιλοξενία και συγχαρητήρια στον διαιτητή Κρητικό και τους βοηθούς του.

Συνθέσεις:
Μυρμιδόνες: Γώγος (46' Σταμέλος), Γιαννακόπουλος (79' Παπαστεργίου), Λάμπρου (46' Τσαγγαράς), Κουάτσκα, Ευθυμίου, Τσαπέρος, Μπουρνάκης, Αναστασίου, Ντ. Φέζο, Γ. Αντζούρης, Μάντζιος.
Πρωτεσίλαος: Τίτας, Κραβαρίτης, Κ. Κόρκος, Σαμουρδάνης, Λεϊμονής (68' Χριστέλος), Β. Σιαμανίκος, Σούσκο (88' Λάμπος), Ζαφειρίου, Χρ. Παναγιώτου (85' Βίτσος), Γ. Παναγιώτου, Μαρικλέν.