noodles volos banner

Μ. Ανδρωνάς: «Να εκμεταλλευτούμε το άγχος των Μυρμιδόνων»

 

Δύσκολο ματς δίνει ο Πρωτεσίλαος αύριο Σάββατο (18/10) στον Πλάτανο κόντρα στους Μυρμιδόνες, με τον αντίπαλό του να καίγεται για τη νίκη.

 

 

Οι Πτελεάτες έχουν να αντιμετωπίσουν τη δεδομένη απουσία του Μαλλιαρού στα χαφ, που έχει υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο, ίσως προφυλαχθεί ο Κόρκος, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Β. Χασιώτη, αφού νιώθει ενοχλήσεις στο δάχτυλο του ποδιού από το ματς με τη Μακρινίτσα. Όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι.

Στο magnesiasports μίλησε ο τεχνικός της ομάδας του Πρωτεσιλάου, Μιχάλης Ανδρωνάς: «Πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι, ξέρουμε τη δυναμικότητα του αντιπάλου, αλλά δε μας φοβίζει. Είναι γνωστό ότι δεν έκανε θετικά αποτελέσματα στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αλλά έχει πολύ καλό υλικό. Το άγχος θα το έχουν σίγουρα οι γηπεδούχοι, γιατί είναι ομάδα που επιδιώκει τον πρωταθλητισμό και γι’ αυτούς είναι οριακό ματς, καθώς θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη. Αυτό ίσως είναι δίκοπο μαχαίρι για μας, γιατί μπορεί από τη μια να εκμεταλλευτούμε το άγχος τους, αλλά από την άλλη θα τα δώσουν όλα, γιατί το τρίποντο για τους αντιπάλους μας είναι μονόδρομος.

Από κει και πέρα πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας μας και πάμε για το καλύτερο δυνατό. Φέτος, έχουμε αλλάξει κατά πολύ την εικόνα του Πρωτεσιλάου και προσπαθούμε να ανέβουμε επίπεδο εκτός από το ποδοσφαιρικό κομμάτι και στο οργανωτικό. Δεν έχουμε υψηλούς στόχους, επιθυμούμε να σωθεί η ομάδα και ό,τι προκύψει στο Κύπελλο, όπου ήδη έχουμε περάσει στους τέσσερις.

Εύχομαι αύριο να γίνει ένα καλό παιχνίδι και σ’ αυτό θεωρώ ότι θα συμβάλει και το γεγονός πως ο Κρητικός είναι από τους καλύτερους διαιτητές στην κατηγορία. Πιστεύω ότι, επειδή είναι και το μοναδικό ματς στη ευρύτερη περιοχή την ίδια ώρα, θα το παρακολουθήσει πολύς κόσμος».

 

 

 

Last modified onFriday, 17 October 2014 18:26