noodles volos banner

Β. Βουρούκος: «Παγίδα για μας το 1-7 που έχασε η Μακρινίτσα»

Από τη Μακρινίτσα στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος φιλοξενείται αύριο η Δήμητρα, θέλοντας να κάνει το 3Χ3 στο δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΘ, έχοντας σίγουρη απουσία αυτή του κεντρικού αμυντικού Ξηρομερήσιου, που θ’ αργήσει να επιστρέψει λόγω τραυματισμού, και αμφίβολο τον Αράπη λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. 

 

Η αντίπαλος της ομάδας του Β. Βουρούκου προέρχεται από ήττα με 1-7 από τη ΕΜΑ, αλλά μόνο εφησυχασμό δεν προκαλεί αυτό στις τάξεις των πρασίνων, όπως τονίζει σε δηλώσεις του στο magnesiasports ο προπονητής Βαγγέλης Βουρούκος:

"Οι παίκτες της Μακρινίτσας κατέρρευσαν στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν είναι αυτή η εικόνα της ομάδας και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η Μακρινίτσα, όπως την έχω δει, προσπαθεί να βάλει κάτω την μπάλα, έχει καλούς παίκτες και το στυλ με το οποίο αγωνίζεται οφείλεται και στον προπονητή της. Εγώ πιστεύω ότι το 1-7 είναι μαγική εικόνα, και επομένως δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός στη δική μου ομάδα. Τέτοια σκορ μπορεί να είναι παγίδα για τον επόμενο αντίπαλο, γιατί περνάει στο μυαλό σου ότι το ματς θα είναι εύκολο, αλλά έτσι μπορείς να … την πατήσεις".

Επίσης ο κ. Βουρούκος μας μίλησε:

Για το ότι στο πλαστικό της Ι.Μ. Δημητριάδος η Δήμητρα έχει δημιουργήσει μία αρνητική παράδοση:

"Δεν τα πιστεύω αυτά, ότι δε μας πάει αυτό το γήπεδο. Αυτές είναι ηλίθιες προκαταλήψεις. Στο τελευταίο ματς που παίξαμε σ’ αυτό το γήπεδο με τον Μαγνησιακό για το Κύπελλο φέτος, χάσαμε, γιατί οι οκτώ από τους έντεκα παίκτες παρέπαιαν. Άρα λοιπόν είναι θέμα απόδοσης. Το έχουμε και εμείς οι προπονητές συνήθειο να βάζουμε προκαταλήψεις στην ομάδα, αλλά εγώ δεν το κάνω. Δεν μπορούμε να πέσουμε σ’ … αυτή τη λούμπα, ότι δε μας πάει το γήπεδο. Είναι καθαρά θέμα διάθεσης να παίξεις και θέμα ικανοτήτων και δε φταίει το γήπεδο".

Για το αν η Δήμητρα θέλει το κάτι παραπάνω στο δημιουργικό κομμάτι:

"Είμαστε μία καινούργια ομάδα, χωρίς τρελές απαιτήσεις, αλλά είμαστε ικανοί για τα πάντα. Προσπαθούμε μέσα από την αντίληψη, τη σωστή σκέψη και την ομαδικότητα και όχι μέσα από την ατομικότητα, γιατί μην ξεχνάμε ότι μετράμε ήδη δύο-τρεις απώλειες βασικών ποδοσφαιριστών, να κάνουμε το καλύτερο. Δε γίναμε η σούπερ ομάδα και οι άνθρωποι της  Δήμητρας πατάνε στο έδαφος και θέλουμε πάνω απ’ όλα ν’ αναδείξουμε νέα παιδιά. Δεν είναι τυχαίο ότι τα 2/3 της ομάδας είναι κάτω των 22 ετών". 

Για το αν αύριο στόχος είναι μόνο το διπλό:

"Όχι μόνο με τη Μακρινίτσα, αλλά και με τον Αλμυρό την επόμενη αγωνιστική θα πάμε για το διπλό. Βέβαια δεν είμαστε και η Μπαρτσελόνα, αλλά αυτό που ζητάω είναι να δίνουν οι παίκτες ό,τι μπορούν. Αν γίνει αυτό, είμαι ευχαριστημένος. Δεν έχω απαιτήσεις γα … τρελά πράγματα".

 

 

 

 

 

 

 

Last modified onFriday, 17 October 2014 23:42