noodles volos banner

Μπαντάς: "Ο Πολυμέρου έδειξε στη Νίκη ότι είναι εδώ"

Στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Ηρακλή Β., Κώστας Μπαντάς, υποστήριξε ότι ο τερματοφύλακας της ομάδας του, Σπ. Πολυμέρου, έδειξε στον προπονητή της Νίκης ότι πρέπει να τον παρακολουθεί, αλά τόνισε δε φτάνει μόνο η σημερινή απόδοση, αλλά και η συνέχεια. Οι δηλώσεις του κ. Μπαντά έχουν ως εξής: 

«Σήμερα έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους δικούς μου παίκτες, που κατάφεραν και ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και πιστεύω ότι με δικαίωσαν για την απόδοσή τους. Δε φτάνει μόνο αυτό. Ήταν ένα ξεχωριστό παιχνίδι, μία γιορτή για το ποδόσφαιρο. Πρέπει οι δικοί μου ποδοσφαιριστές να αρχίσουν να βλέπουν τις δυνατότητές τους, ότι μπορούν, αν προσπαθήσουν πάρα πολύ, να πετύχουν τους στόχους τους. Είχα πει ότι από το παιχνίδι αυτό δεν είχαμε να χάσουμε κάτι παρά μόνο να κερδίσουμε.

Θεωρώ σήμερα ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές μου ήταν πάρα πολύ καλοί, αλλά ο πιτσιρικάς ο τερματοφύλακάς μας, ο Σπύρος Πολυμέρου, έδειξε και στον προπονητή της Νίκης ότι «είμαι εδώ και υπάρχω, να με παρακολουθείς». Ωστόσο, δε φτάνει μόνο η απόδοση που είχε σήμερα, αλλά πρέπει να συνεχίσει έτσι.

Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι υπόλοιποι παίκτες. Εμείς έχουμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με τις προπονήσεις, γιατί  μαζευόμαστε και οκτώ και εννιά και έντεκα παίκτες και οι τρεις είναι τερματοφύλακες. Τα παιδιά δουλεύουν και προσπαθούμε να κάνουμε ένα καλό σύνολο. Θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά, να έχουν την υγεία τους και να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του δικού μας πρωταθλήματος.

Θέλω να συγχαρώ τον κ. Μπίλη και την ομάδα του. Έχει μία νέα ομάδα και έχει αναλάβει έναν πολύ δύσκολο ρόλο σε μία ομάδα με απαιτήσεις, όπως η Νίκη Βόλου. Μπορεί να μην τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά επειδή ξέρω ότι δουλεύει πάρα πολύ, πιστεύω ότι θα μπορέσει να κάνει και το δικό του όνειρο πραγματικότητα και του προέδρου, αλλά και όλης της Νέας Ιωνίας"

Σε ερώτηση αν αυτό που έγινε είναι ένα μικρό θαύμα και αν το περίμεναν, απάντησε: "Επειδή έχω τύχει και εγώ ως ποδοσφαιριστής να έχω παίξει παρόμοια παιχνίδια, όταν πιστεύεις κάτι, δεν είναι τίποτα θέμα τύχης. Αυτό συμβαίνει παντού. Κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί σε αγώνα μίας ομάδας Α’ Εθνικής και μίας Γ’ Εθνικής. Είχα πει στους ποδοσφαιριστές ότι μπορούμε να καταφέρουμε κάτι, γιατί, ας μην κρυβόμαστε, και η Νίκη είναι μία νέα ομάδα με νέους παίκτες. Δεν είναι μία ομάδα που θα έπαιζαν 20 παίκτες με παραστάσεις πολλών ετών στην Α’ και τη Β’ Εθνική. Έχει νέα παιδιά με φιλοδοξίες και όρεξη για δουλειά. Το έδειξαν  και σήμερα. Θέλω να πω ότι η διαφορά μεταξύ μας υπάρχει".

Last modified onSunday, 04 September 2016 23:58