noodles volos banner

Οι δηλώσεις Γιαουπλάρι και Ναουμίδη

Τους παίκτες των δύο ομάδων που θα πάρουν μέρος στο κυριακάτικο Σούπερ Καπ της ΕΠΣΘ εκπροσώπησαν οι Λευτέρης Γιαουπλάρι (Ηρακλής Βόλου.) και Γιώργος Ναουμίδης (Νίκη Βόλου).

Οι δηλώσεις τους έχουν ως εξής:

Λευτέρης Γιαουπλάρι: "Εύχομαι καλή χρονιά στους ποδοσφαιριστές και στους ανθρώπους των ομάδων. Είναι ένα παιχνίδι-γιορτή, ευκαιρία για τα παιδιά του Ηρακλή που θέλουν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω στο γήπεδο της Νίκης με τον κόσμο της Νίκης. Θα πάμε να το ευχαριστηθούμε, υπάρχει ενθουσιασμός στις προπονήσεις απ’ ό,τι είδα και το περιμένουν όλα τα παιδιά να δείξουν ό,τι μπορούν"

Γιώργος Ναουμίδης: "Να ευχηθώ καλή χρονιά στον κόουτς του Ηρακλή και να εκπληρώσουν τους στόχους τους. Είναι ένας τελικός, ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, με δυο πολύ καλές ομάδες. Η ομάδα του Ηρακλή έδειξε πέρσι ότι δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα και της αξίζουν συγχαρητήρια. Όσον αφορά εμάς, δουλεύουμε καθημερινά πολύ σκληρά στις προπονήσεις και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να μπούμε στον αγώνα της Κυριακής. Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, να το απολαύσει ο κόσμος και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το Κύπελλο και να μπούμε με το δεξί στη νέα χρονιά". 

"