noodles volos banner

Τα αποτελέσματα της Β’ ΕΠΣΘ στα ματς του Σαββάτου

Φάση από τον αγώνα Μαγνησιακός-Άθλος Φάση από τον αγώνα Μαγνησιακός-Άθλος

Τρία παιχνίδια για κάθε όμιλο περιλάμβανε η πρώτη αγωνιστική ημέρα της Β΄ ΕΠΣΘ για αυτό το Σαββατοκύριακο – Αναβολή, λόγω ομίχλης, στο Μακρινίτσα – Άνθιμος Γαζής, άκρως παραγωγικές οι υπόλοιπες πέντε αναμετρήσεις.

Για τον πρώτο όμιλο, ξεχώρισε η νίκη του Πηλέα επί του Τοξότη, με σκορ 3-1 στο γήπεδό του, με τους γηπεδούχους να κάνουν το «τρία στα τρία» και να βρίσκονται μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία, πλέον, εκμεταλλευόμενοι την ισοπαλία του Ιάσονα στην έδρα του Πανιωνίου (1-1), με τους φιλοξενούμενους να «κλέβουν» τον βαθμό, με γκολ του Ζακάι στις καθυστερήσεις. Το τρίτο παιχνίδι του ομίλου για σήμερα, ανάμεσα σε Μακρινίτσα και Άνθιμο Γαζή, αναβλήθηκε, λόγω πυκνής ομίχλης στο γήπεδο της Πορταριάς.

Για τον δεύτερο όμιλο, ο Μαγνησιακός συνέχισε το… «βιολί» του από την προηγούμενη αγωνιστική, με μία ακόμα ευρεία νίκη στην έδρα του. Συγκεκριμένα, επιβλήθηκε του Άθλου Αλμυρού, με σκορ 5-2, συνεχίζοντας το αήττητο σερί του για τρίτη αγωνιστική, φτάνοντας τους επτά βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν μάλλον το λάθος να προηγηθούν στο 22', αφού ακολούθησαν πέντε τέρματα για την ομάδα του Β. Πανόπουλου.

Νίκη για τις Μικροθήβες (2-1) στην έδρα τους, κόντρα στον Ηρακλή Α.Θ., με την ομάδα του Χρήστου Αναγνώστου να συγκατοικεί προσωρινά στην πρώτη θέση με τον Μαγνησιακό, φτάνοντας τους επτά βαθμούς. Ο Νιφόρος στο 40’ μετά από σέντρα του Ρομάριο και στο 80' ο Ρεφουγιάτι μετά από κεφαλιά πάσα του Ζαγκαβιέρου σημείωσαν τα δύο γκολ των νικητών, ενώ είχαν μειώσει στο 55' οι φιλοξενούμενοι.

Τέλος, είχαμε το "διπλό" στο 94' για τους Μυρμιδόνες, 0-1 στο Αϊδίνι, κόντρα στον τοπικό Αγροτικό με γκολ του Πιπινή, που πλάσαρε στην αριστερή γωνία του εξαιρετικού Γκόγκου, μετά την μπαλιά του Δ. Μπούρχα. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της σημερινής (22/10) ημέρας για την τρίτη αγωνιστική της Β΄ΕΠΣΘ:

Α΄ Όμιλος

Μακρινίτσα-Ανθιμος Γαζής (αναβολή)

Πηλέας-Τοξότης 3-1 (25’ Χιούσι, 30’ Αγγέλης, 40’ Μπραχιμάι-14' Μαϊστράλης)

Πανιώνιος-Ιάσων Α.Μ. 1-1 (68' Μαρούγκας - 90+ Ζακάι)

Β’ Όμιλος

Αγροτικός-Μυρμιδόνες 0-1 (94' Πιπινής)

Μικροθήβες-Ηρακλής Α.Θ. 2-1 (40' Νιφόρος, 80' Ρεφουγιάτι)

Μαγνησιακός-Άθλος 5-2 (25’ Μπάλλας, 33’, 35’ Φέιζο, 78’, 85’ Θεοδωρόπουλος - 22’ Χρυσοστομίδης, 90’ Δήμας)

 

 

Last modified onMonday, 24 October 2016 03:12