noodles volos banner

Χωρίς άγχος και Σκοπό στην Ευξεινούπολη η Αγία Άννα

Μετά την ισοπαλία στον Πλάτανο, κόντρα στους Μυρμιδόνες, την περασμένη εβδομάδα, η Αγία Άννα προετοιμάζεται για μία ακόμα δύσκολη έξοδο στην Ευξεινούπολη, κόντρα στην πρωτοπόρο Δήμητρα, την Κυριακή που έρχεται για την τρίτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ.

Η προετοιμασία της ομάδας του Νίκου Αθανασιάδη για αυτό το αρκετά δύσκολο παιχνίδι συνεχίζεται με δύο προβλήματα, το γνωστό του Ζιάγκα, ο οποίος ακόμα είναι ανέτοιμος και δεν μπορεί να προσφέρει, καθώς και αυτό του Σκοπού, που λείπει στο εξωτερικό, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και δε θα είναι παρών την Κυριακή για την αναμέτρηση της ομάδας του.

Παράλληλα, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Φιλατζικιώτη, ο οποίος αποκόμισε ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης αγωνιστικής. Ο ποδοσφαιριστής προπονήθηκε κανονικά χθες και η συμμετοχή του την Κυριακή θα κριθεί σήμερα, κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης της ομάδας, πριν τον αγώνα στην Ευξεινούπολη, μεθαύριο.

Σήμερα, Παρασκευή (21/10), η ομάδα της Αγίας Άννας θα προπονηθεί κανονικά, με τον κ. Αθανασιάδη, στο τέλος αυτής να ανακοινώνει τους 18 ποδοσφαιριστές, που θα απαρτίσουν την αποστολή της Κυριακής. Αύριο, Σάββατο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ρεπό ξεκούρασης και περισυλλογής. Στις τάξεις του συλλόγου γνωρίζουν πολύ καλά πως η Δήμητρα είναι το φαβορί της αναμέτρησης, λόγω εμπειρίας και έδρας, με την ομάδα της Αγίας Άννας να πηγαίνει χωρίς άγχος στο γήπεδό των αντιπάλων της, προκειμένου να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Last modified onSaturday, 22 October 2016 00:57