noodles volos banner

Πρώτη συγκέντρωση εκτός γηπέδου για τον Άνθιμο Γαζή (photos)

Ένα διαφορετικό ξεκίνημα έκανε ο Άνθιμος Γαζής για τη νέα σεζόν, αφού επιλέχθηκε η πρώτη συγκέντρωση να γίνει εκτός γηπέδου, στο παραλιακό κέντρο Markiz στις Αλυκές. Ο λόγος αποτυπώνεται στα λόγια του προπονητή για τρίτη σεζόν της ομάδας Παναγιώτη Κουρούπη, που απευθυνόμενος στους παίκτες τους επισήμανε ότι πρώτος στόχος είναι να γίνουν μία παρέα και να είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές φίλοι μεταξύ τους.

Από την περσινή ομάδα παραβρέθηκαν οι Γ. Παρασκευάς, Λαζ. Κατσαρός, Σπ. Δανιλόπουλος. Θεοδ. Καρασιώτος, Μπ. Κωστάκης, Λεων. Γκούρης, Περ. Λάσκος.

5gazis

 

Παράλληλα, το παρών έδωσαν δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Αποστόλης Ψαθάς (δανεικός από Απόλλωνα Καναλίων) και Στέργιος Ζάνης (από Παγασητικό), ενώ να σημειωθεί ότι θα ανακοινωθούν σύντομα κι άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές.

1gazis

 

Απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Αν. Πουλογιάννης, Αντ. Τσεπάνης, Π. Δημόπουλος, Β. Μυλωνάς, Γ. Μπακογιάννης, Ιάσ. Λαζόπουλος, Απ. Τσιτσιρίκης, Απ. Καρούτσος, Στ. Γκουντινάκος, Μ. Πατρώνης, Αλ. Αλεξίου και Κ. Σιδηρόπουλος. Θυμίζουμε ότι έχουν αποχωρήσει οι Κουτσουνίδης, Αγγέλης, Περατζάκης, Μάργαρης.

Από τη μεριά της διοίκησης στη χθεσινή συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Δ. Σουΐπας (στην ομιλία του έκανε λόγο για την ενίσχυση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, σε παίκτες και διοίκηση, ενώ έθεσε ως στόχο την πρώτη τριάδα και να πάει ο Άνθιμος καλύτερα από πέρσι), όπως και οι Αθ. Παπαδής, Ν. Αλεξίου (παρόντες αμφότεροι σε όλες τις προπονήσεις), Κ. Μπάιμπας, Γ. Ψαθάς. Β. Παπαχρήστος, Σωτ. Μαλικιώσης.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα στο γήπεδο του Σαμπάναγα μόνο για την πρώτη προπόνηση κι εκεί θα μοιραστεί αθλητικό υλικό στους ποδοσφαιριστές, που είναι χορηγία του προέδρου Δημήτρη Σουΐπα, γι’ αυτό και στις φανέλες θα αναγράφεται ως βασικός χορηγός.

Τέλος, να τονιστεί ότι αντιπρόεδρος παρέμεινε ο επί σειρά ετών πρόεδρος της ομάδας Νικόλαος Δημητράκος, που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο της ομάδας με το παρελθόν της και τον τόπο της, δηλαδή τις Μηλιές. 

2gazis

3gazis

Ο γνωστός νομικός Κώστας Μπάιμπας, που μπήκε ως μέλος στο Δ.Σ. του Ανθίμου Γαζή, μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας Δ. Σουΐπα και τον προπονητή Π. Κουρούπη

 

 

6gazis

 

7gazis

8gazis

Μία παρέα οι παίκτες του Ανθίμου Γαζή
Last modified onSaturday, 27 August 2016 14:21