noodles volos banner

Και επίσημα Ζάνης και Ψαθάς στον Άνθιμο

Επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση του Ζάνη και την ανανέωση του Ψαθά, για τους οποίους σας είχε ενημερώσει από το Σάββατο το πρωί το magnesiasports, εξέδωσε ο Άνθιμος Γαζής. Σ' αυτήν αναφέρεται:
 
1) Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον ταλαντούχο 22χρονο επιτελικό μέσο Ζάνη Στέργιο. Ο Ζάνης πέρυσι αγωνίστηκε επιτυχώς στον Παγασητικό όπου και κέρδισε την άνοδο στην Α' Τοπική, κάτι που έκανε και πριν δυο χρόνια με τον Απόλλωνα Καναλίων. Επίσης έχει αγωνισθεί στον Α.Ο Σκιάθου, ενώ ξεκίνησε απο τα τμήματα του Ολυμπιακού Βόλου(Κ-17). Διακρίνεται για την τεχνική του κατάρτιση καθώς και για το δυναμικό του παιχνίδι. 
2) Ανακοινώνεται η ανανέωση συνεργασίας με τον νεαρό Αποστόλη Ψαθά, ο οποίος αποκτήθηκε με υποσχετική ενός έτους απο τον Απόλλωνα Καναλίων. Ο Ψαθάς είναι 18 χρόνων, αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός και διακρίνεται για την ταχύτητά του. Πέρυσι αγωνίστηκε στο σύλλογο στο δευτερο μισό, όταν και αποκτήθηκε, και έδειξε πολύ γρήγορα τις ικανότητες του κερδίζοντας θέση βασικού και βοηθώντας την ομάδα μας να τερματίσει στην 3η θέση με εκπληκτικό ντεμαραζ στις τελευταίες αγωνιστικές.