noodles volos banner

Ένωση Λεχωνίων Νηλέα-Ιάσων 2-3

Ο Ιάσων πέρασε με σκορ 3-2 από το γήπεδο των Λεχωνίων και φθάνοντας τους 31 βαθμούς, παραμένει στην τέταρτη θέση. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 με σουτ του Ραφτόπουλου αλλά ακολούθησαν τα τέρματα για το σύλλογο της Άλλης Μεριάς. Η ισοφάριση στο 25' με κεφαλιά του Καλογριά που είναι από τους πρώτους σκόρερ της κατηγορίας, το 1-2 στο 50' με πλασέ εκτός περιοχής από τον Γούσια και το 1-3 στο 55' με πλασέ του Ρακή ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Η μείωση του σκορ από τον Ραφτόπουλο στο 61ο λεπτό. Ο Ιάσων έμεινε με δέκα παίκτες στο 70ό καθώς ο Κάβουρας δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Στάθης Φάλκος ανέφερε πως η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα και είπε πως η ομάδα των Λεχωνίων είχε δοκάρι σε μακρινό σουτ του Ξενάκη στο 45', φάσεις για γκολ με φάουλ του Κουβαρά που απέκρουσε στο παραθυράκι ο Κωνσταντίνου, σουτ του Μπικοράρου που δεν βρήκε στόχο (78'), κεφαλιά του Κατσιάκη έφυγε λίγο άουτ (80'). Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Κυριαζής εξήρε την προσπάθεια των παικτών του που κράτησαν το νικηφόρο αποτέλεσμα με παίκτη λιγότερα στα τελευταία λεπτά, σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο λόγω της δυνατής βροχής και του αέρα.

Συνθέσεις:
Ένωση Λεχωνίων Νηλέα: Προίκας, Ντενίς, Αϊδινής, Ράπτης, Τζούμας, Κολλιός, Ξενάκης (47' Κατσιάκης), Μπικοράρος, Φιλίππου, Κουβαράς, Ραφτόπουλος (65' Σκόνδρας).
Ιάσων: Κωνσταντίνου, Καραδήμητρος, Γούσιας (65' Ζαρτσάι-90' Ζάχος), Τσάνιος, Βαρελόπουλος, Τσίγγας, Κάβουρας, Μπέκας, Καλογριάς, Πουλάκης (75' Σπύρου), Ρακής.

Last modified onSaturday, 09 April 2016 18:12