noodles volos banner

Εθνικός-Παγασητικός 0-3

Δέκατη τέταρτη νίκη για τον Παγασητικό, που επιβλήθηκε 3-0 του Εθνικού στο γήπεδο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και συνεχίζει ακάθεκτος προς την Α' Κατηγορία. Τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο όταν το σύνολο του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου ανέβασε την απόδοσή του. Το 0-1 στο 63' ο Μαγγιώρος με εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και στην ευθεία της εστίας (ο σκόρερ είχε μπει αλλαγή λίγο νωρίτερα), το 0-2 στο 80' με σέντρα-σουτ από πλάγια δεξιά του Μπούρντα που κατέληξε στο απέναντι παραθυράκι και το 0-3 στο 90' με πλασέ του Μπερτζέμη. Να τονίσουμε πως στο 68' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Δώσσας για τον Παγασητικό. Μετά τη λήξη, ποδοσφαιριστής του Εθνικού χτύπησε τον βοηθό διαιτητή Κόκκαλη και το ματς αναμένεται να έχει συνέχεια στα δικαστήρια...
Από πλευράς Εθνικού, εκφράστηκαν διαμαρτυρίες για τη διαιτησία, για μια περίπτωση που θεώρησαν ότι θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι στο πρώτο μέρος σε μαρκάρισμα στον Παλάση και για την υπόδειξη του φάουλ από το οποίο άνοιξε το σκορ, ενώ στο 35' στην καλύτερη ευκαιρία, ο Αλτίνης από το μισό μέτρο, δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο Παγασητικός είχε δύο φάσεις με τους Ζάνη και Μπούρντα στο α' 45λεπτο και ο προπονητής του δήλωσε απολύτως ευχαριστημένος για την πολύ καλή εικόνα καθώς δεν φάνηκε το αριθμητικό μειονέκτημα. 

Συνθέσεις:
Εθνικός: Κερμελής, Τόντας, Σκοτεινιώτης, Τίγγας, Μπάτης, Καζδαρίδης (80' Χονδρός), Παλάντζας, Κόκκινος (46' λ.τρ. Συμεωνίδης), Αλτίνης, Παλάσης, Περεντίδης.
Παγασητικός: Χαλαστάρας, Μπερτζέμης, Δώσσας, Στρούγγης, Ζιώγας, Μιχαλόπουλος, Ρουμπάτης (46' Λάιος), Καψιώτης, (58' Μαγγιώρος) Μπούρντα, Ζάνης, Ρηγίνος (46' Σίμος).

Last modified onSunday, 10 April 2016 11:37