noodles volos banner

Ιάσων-Τοξότης 2-0

Με τη σημερινή του νίκη, ο Ιάσων προσπέρασε τρεις ομάδες και ανέβηκε στην τέταρτη θέση. Η ομάδα του Γιώργου Κυριαζή πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό καθώς πριν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο, προηγήθηκε με 2-0, σκορ που διατήρησε μέχρι τέλους και του έδωσε την έβδομη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 2ο λεπτό ο Καλογριάς άνοιξε το σκορ με σουτ και στο 4ο ο Τσάνιος με κεφαλιά έγραψε το 2-0 που δεν άλλαξε στη συνέχεια.
Για τους γηπεδούχους, δοκάρι στο 16' ο Τσάνιος και ο Ρακής στο 75', ενώ ευκαιρίες χάθηκαν με σουτ του Καλογριά εκτός μεγάλης περιοχής άουτ (15'), κεφαλιά του Καλογριά και σουτ του ίδιου παίκτη που απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στις δύο περιπτώσεις (23' και 45' αντιστοίχως), ενώ ο Ρακής νικήθηκε από τον Πασπαλάρη λίγο πριν τη λήξη. Για τον Τοξότη, απειλές στο πρώτο μέρος με εκτελέσεις κόρνερ του Δ. Τσένα με κατεύθυνση προς την εστία που έβγαλε ο Κωνσταντίνου κι ένα σουτ εκτός περιοχής του Τσιατσιάνη, στην επανάληψη με γυριστή κεφαλιά του Μαϊστράλλη και ψαλιδάκι λίγο άουτ του Κυλαδίτη, ενώ κατά δήλωση του προπονητή του “είναι ξεφτίλα για μία γηπεδούχο ομάδα να μην έχει μπάλες και το παιχνίδι να γίνεται με μπάλες των φιλοξενούμενων”.

Συνθέσεις:
Ιάσων: Κωνσταντίνου, Τσάνιος, Κάβουρας, Τσίγγας, Βαρελόπουλος, Σπύρου, Ρακής, Ζάχος (65' Μπέκας), Καλογριάς (85' Σιαμέτης), Δημόπουλος, Πουλάκης (46' Καραδήμητρος).
Τοξότης: Β. Πασπαλάρης, Σιαμουρδάνης, Κυλαδίτης, Πελεκούδας, Μάρκος (75' Κούτσικος), Γ. Βέτσικας, Δ. Τσένα (72' Λένα), Τσιατσιάνης, Μάρκο, Μαϊστράλλης, Ηλ. Τσένα (68' Χρ. Πασπαλάρης).