noodles volos banner

Αργοναύτες-Νέοι Αθλητές Νίκης 1-5

 

Πραγματικά εντυπωσιακό γεγονός καθώς οι Νέοι Αθλητές Νίκης για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική κέρδισαν με το ίδιο σκορ, 5-1! Η ομάδα του Τάκη Παρισάκη δεν μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο και βρέθηκε να χάνει στο 25' όταν από φάουλ του Αλία και κεφαλιά-πάσα του Νικογιάννη, ο Χρήστος Ζάρρας σκόραρε με πλασέ. Το γκολ αυτό αφύπνισε τους “κυανόλευκους” που ανέβασαν στροφές. Ισοφάρισαν στο 30' με τον Γκλαβίνη (η κεφαλιά του βρήκε στο δοκάρι και μετά με δεύτερη προσπάθεια σκόραρε με πλασέ) και προηγήθηκαν 1-2 στο 32' με φοβερό σουτ του Τσιανάκα εκτός μεγάλης περιοχής. Ένα λεπτό πριν βγει το ημίχρονο, έγινε το 1-3 με πλασέ του Χρηστίδη ύστερα από σέντρα του Γκλαβίνη. Στην επανάληψη, ο Αλέξανδρος Τσιανάκας με νέο εξαιρετικό ευθύβολο σουτ εκτός περιοχής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 75' και ο Δαμάσκος με λόμπα πάνω από τον αντίπαλο γκολκίπερ έγραψε το τελικό 1-5, στο 77' ύστερα από ασίστ του Σιώμου.
Οι γηπεδούχοι είχαν φάουλ του Γουρναρόπουλου λίγο άουτ στο 20' και σουτ του ίδιου παίκτη που δεν βρήκε στόχο στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη απείλησαν με δύο εκτελέσεις φάουλ του Αλία, ενώ για τους φιλοξενούμενους δοκάρι ο Χρηστίδης στο 76'.
Από την ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης εκφράστηκαν θερμές ευχαριστίες προς τους ανθρώπους των Αργοναυτών για την άψογη φιλοξενία στο γήπεδο των Αγ. Θεοδώρων.

Συνθέσεις:
Αργοναύτες: Κοντογιάννης, Δαγγούλης, Μπαλίου (46' Δαϊλιάνης), Αλία, Π. Δημητρίου, Γ. Δημητρίου, Τηγανόπουλος (80' Ρεπάκης), Νικογιάννης, Χρ. Ζάρρας, Γουρναρόπουλος (60' Ευάγγ. Κ. Ζάρρας), Καλαμάς.
Νέοι Αθλητές Νίκης: Ράπτης, Χάνος, Τσαπέρος, Σφονδυλιάς, Δημουλάς, Χαλκίδης (46' Κουτσούκης), Χρηστίδης (70' Βλάχος), Μπακογιάννης (46' λ.τρ. Αλ. Σιώμος), Γκλαβίνης, Τσιανάκας, Δαμάσκος.

 

Last modified onSunday, 20 March 2016 18:07