noodles volos banner

Νέοι Αθλητές-Ελευθεριακός 5-1

 

Εύκολη νίκη για τους Νέους Αθλητές με 5-1 κόντρα στον Ελευθεριακό. Ο 16χρονος Αλέξανδρος Σιώμος (φωτογραφία) σημείωσε χατ τρικ με γκολ στο 12ο λεπτό με πέναλτι (που κέρδισε ο ίδιος), στο 49ο με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Τσιανάκα και στο 88ο με ατομική προσπάθεια κι εύστοχο πλασέ. Το σκορ για το σύνολο του Τάκη Παρισάκη είχε ανοίξει στο 7ο λεπτό ο Χρηστίδης ύστερα από σέντρα του Τσαπέρου, ενώ ο Ευθυμίου είχε κάνει το 4-1 στο 80' με κεφαλιά μετά κόρνερ του Τσιανάκα. Αρκετές ευκαιρίες, με κύριο εκφραστή τον Δαμάσκο που σε τρεις περιπτώσεις νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ. Ο Ελευθεριακός μείωσε σε 2-1 που ήταν το σκορ ημιχρόνου.
Αξίζει να αναφέρουμε πως οι Νέοι Αθλητές Νίκης θα βγάλουν τρία νέα δελτία την προσεχή εβδομάδα: των 16χρονων αλβανικής καταγωγής Σέρτζιο Νάνο, Ρόνι Μίκλι και του 24χρονου Χαράλαμπου Σιώμου, αδερφού του Αλέξανδρου που επιστρέφει στο σύλλογο.

Η σύνθεση των Νέων Αθλητών Νίκης: Ράπτης, Χάνος, Τσαπέρος (75' Κουκουτής), Σφονδυλιάς, Ευθυμίου, Οσάφι (46' Φλώρος), Χρηστίδης, Τσιανάκας, Γκλαβίνης (70' Βλάχος), Σιώμος, Δαμάσκος.

 

Last modified onSaturday, 27 February 2016 18:36