noodles volos banner

Τοξότης-Αργοναύτες 2-1

Τρίποντο με ανατροπή στο σκορ και νικητήριο γκολ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων για τον Τοξότη στο βοηθητικό του ΕΑΚ. Οι Αργοναύτες -που έπαιξαν με δέκα παίκτες στο τελευταίο πεντάλεπτο- προηγήθηκαν με κεφαλιά του Νικογιάννη ύστερα από φάουλ του Αλία στο 32ο λεπτό αλλά ο Τοξότης γύρισε το ματς στα τελευταία λεπτά. Ισοφάρισε με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής του Σιαμουρδάνη στο 85ο (φωτογραφία αριστερά) και σκόραρε δεύτερη φορά με τον Αλέξη Βέτσικα στο 94ο (φωτογραφία δεξιά), με το κεφάλι το γκολ σε φάουλ του Τσιατσιάνη σε μια φάση που είχε προωθηθεί στα αντίπαλα καρέ και ο τερματοφύλακας.
Για τον Τοξότη, δοκάρι στο 14ο λεπτό με σουτ του Δημήτρη Τσένα από το μισό μέτρο αφού είχε περάσει τον αντίπαλο γκολκίπερ, ενώ δεύτερο δοκάρι στο 60ό με σουτ του αδερφού του, Ηλία. Αρκετές ευκαιρίες για τους “κυανέρυθρους” στο δεύτερο ημίχρονο, σε τετ-α-τετ του Ηλία Τσένα, σουτ των Κυλαδίτη, Μαϊστράλλη, κεφαλιά Δ., Τσένα. Στις τρεις τελευταίες προσπάθειες, οι γηπεδούχοι είδαν τον Κοντογιάννη να αποκρούει. Αξίζει να αναφέρουμε πως μετά τη μέτρια εικόνα του πρώτου 45λεπτου, ο Θανάσης Χρυσοχού προχώρησε σε τρεις αλλαγές στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, κάτι που σίγουρα δεν είναι συνηθισμένο.
Για τους Αργοναύτες, καλύτερη απόδοση στο πρώτο ημίχρονο όταν εκτός από το γκολ, από κόρνερ του Μπαλίου, εξ επαφής κεφαλιά του Ζάρρα πέρασε λίγο άουτ, την ίδια κατάληξη είχαν σουτ των Μπαλίου στο 28' και Αλία στο 40'. Στο 90ό λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Αλία.
Από τον Τοξότη, η νίκη αφιερώθηκε στον ποδοσφαιριστή του συλλόγου Δημήτρη Τριχιά, ο οποίος στο μεσοβδόμαδο φιλικό με την ΑΕ Διμηνίου στάθηκε άτυχος καθώς έσπασε ένα πλευρό και ίσως τελείωσε πρόωρα για αυτόν η φετινή σεζόν.

Συνθέσεις:
Τοξότης: Β. Πασπαλάρης, Σιαμουρδάνης, Κυλαδίτης, Παπακυρίτσης, Αλ. Βέτσικας, Γ. Βέτσικας, Δ. Τσένα, Τσιατσιάνης, Χρ. Πασπαλάρης (46' Μάρκο), Κούτσικος (46' Μαϊστράλλης), Λένα (46' Ηλ. Τσένα).
Αργοναύτες: Κοντογιάννης, Πριονιστής, Καράγγελος (70' Δαγγούλης), Αλία, Π. Δημητρίου, Κουφάκης, Γ. Δημητρίου, Νικογιάννης, Ευάγγ. Κ. Ζάρρας (65' Γουρναρόπουλος), Τηγανόπουλος, Μπαλίου.