noodles volos banner

Μακρινίτσα-Αγχίαλος 1-2

Ο νεαρός Στεργίου άνοιξε το δρόμο για την εκτός έδρας νίκη της Αγχιάλου Ο νεαρός Στεργίου άνοιξε το δρόμο για την εκτός έδρας νίκη της Αγχιάλου

Δεν συνδυάστηκε με νίκη η επιστροφή της Μακρινίτσας στη φυσική έδρα της ομάδος. Στο γήπεδο της Πορταριάς και κάτω από δύσκολες καιρικιές συνθήκες, η Αγχίαλος ήταν η νικήτρια με 2-1, αποτέλεσμα που μειώνει ακόμη περισσότερο τις ελπίδες της ΑΕΜ για την παραμονή.

Το 0-1 στο 10ο λεπτό με κεφαλιά του Στεργίου ύστερα από κόρνερ του Κολώνη και το 0-2 στο 72' με σέντρα-σουτ του Μαυρόπουλου. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με σουτ του Ντελάκου πέντε λεπτά πριν τη λήξη. Για τη Μακρινίτσα, ο Ντελάκος ήταν αυτός που φάνηκε περισσότερο στην τελική προσπάθεια. Κεφαλιά του στο 20' απέκρουσε εντυπωσιακά στο "παραθυράκι" ο Τάσος Σοφιανός, νέα κεφαλιά στο 28' έφυγε λίγο άουτ και τρίτη στο 60' δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 45' ο Μεταξάς είχε σουτ που εξουδετέρωε ο γκολκίπερ της Αγχιάλου και στο 70' ο Φράγκος δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί σύγχυση στην άμυνα για να απειλήσει από κοντά.

Όσον αφορά στη φιλοξενούμενη νεανική ομάδα του Γιώργου Πλατανιά με το χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, ο Φούκης είχε κεφαλιά σε άδεια εστία στο 40ό λεπτό που έφυγε άουτ, στην επανάληψη δύο φορές ο Γιαννούχος σούταρε για γκολ -στη μία απέκρουσε ο Σταθόπουλος, στην άλλη η μπάλα κόντραρε-, ενώ και ο 15χρονος Τσιάρας είχε καλή στιγμή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Για την Αγχίαλο, επανεμφανίστηκε ο Κώστας Στατήρας ύστερα από σχεδόν δύο μήνες που έμεινε λόγω τραυματισμού εκτός δράσης, ενώ από πλευράς Μακρινίτσας εκφράστηκαν επίσης συγχαρητήρια για τη διαιτησία.

Συνθέσεις:
Μακρινίτσα: Σταθόπουλος, Αρβανίτης, Φράγκος, Μεταξάς (77' Ματζιούρας), Ντελάκος, Ψήφος, Ευγ. Σαραφίδης, Κατσιάκης (67' Αλεξάνογλου), Παπακώστας, Γ. Μαστακούλης, Παρασκευάς (46' Κοπάνας).
Αγχίαλος: Σοφιανός, Αγγελαδάκης (75' Τσιάρας), Μαυρόπουλος, Στεργίου, Τσαρδακάς, Γιαννούχος, Τσέλιος (46' Στατήρας), Τσακόγιας, Βέτσικας (63' Σγατζής), Φούκης, Κολώνης.

Last modified onSaturday, 07 March 2015 19:03