noodles volos banner

ΑΕ Διμηνίου-Ιωλκός 8-0

Έγραψε ιστορία η ΑΕ Διμηνίου με ένα από τα μεγαλύτερα σκορ που έχουν σημειωθεί στην Α' ΕΠΣΘ τα τελευταία χρόνια. Στα οκτώ γκολ ...σταμάτησαν οι παίκτες του Κώστα Παπαστεργίου, με τη διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων να είναι τεράστια. Το ματς κρίθηκε με το που ξεκίνησε, καθώς η ΑΕ Διμηνίου άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό, ζευγάρωσε τα τέρματά της στο 5ο, ενώ στο 17' ήταν ήδη στο 4-0!!!
Στο 2' σκόραρε ο Τσουκάλης με πλασέ προ του Πρέζα και στο 5' το 2-0 με σουτ του Μοράλες από κοντά. Η φάση ξεκίνησε από κόρνερ της Ιωλκού, διώξιμο της άμυνας και κούρσα του Σαμαρά ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας στο κέντρο, προχώρησε, πλάσαρε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο προωθημένος Μοράλες ήταν αυτός που την έστειλε στα δίχτυα.
Στο 13' το 3-0 με κεφαλιά του Ανατολή ύστερα από εντυπωσιακή απόκρουση του Πρέζα σε σουτ του Σαμαρά και το 4-0 με πλασέ του Σατελιάν από το ύψος της μεγάλης περιοχής ύστερα από φοβερή κάθετη πάσα του Ανατολή. Τα άλλα τέσσερα γκολ σημειώθηκαν στην επανάληψη, στο 50ό και 55ο λεπτό από Τσουκάλη και Ανατολή με σουτ, στο 65ο από τον Φαρασόπουλο και το τελικό 8-0 διαμόρφωσε ο Αξιώτης ένα τέταρτο πριν τη λήξη. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης μεταξύ των άλλων, η επανεμφάνιση του Γιάννη Μόσιου με την κιτρινόμαυρη φανέλα της ΑΕ Διμηνίου.

Συνθέσεις:
ΑΕ Διμηνίου: Ανατολής, Ζάγκας, Αναστασίου (46' Αποστολίδης), Βητόπουλος, Μοράλες, Μαυρίδης (55' Μόσιος), Σαμαράς, Αξιώτης, Ανατολής, Τσουκάλης, Σατελιάν (65' Φαρασόπουλος).
Ιωλκός: Πρέζας, Τσιμπανάκος (39' Ντίκας), Φέζο, Λούμπαρδος, Στρούγγης, Καζδαρίδης, Τόντας (60' Κοντορίζος), Μαυρομμάτης, Κολτσίδας, Δημητρίου, Περεντίδης.