noodles volos banner

Ακρόπολη-Κένταυρος 3-1

Η Ακρόπολη, ύστερα από αρκετό καιρό, εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, κέρδισε 3-1 τον Κένταυρο και είναι πάντα σε θέση τετράδας και δυνατά για την άνοδο... Το σκορ άνοιξε ο Βασίλης Κουνής στο 65ο λεπτό με πλασέ ύστερα από σέντρα του Αξιώτη, ο Παπάς έκανε το 2-0 στο 75' με σουτ από πάσα του Μ. Τσούτσα, ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 78ο λεπτό με ωραίο πλασέ του Μπογδανίδη ύστερα από ασίστ του Νιτσάι στο 70ό λεπτό. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε με πέναλτι ο Τάσος Κολημήτρας, που κέρδισε ο ίδιος ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια κι αφού απέφυγε δύο αντιπάλους στη μεγάλη περιοχή.

Από πλευράς Ακρόπολης, έγινε λόγος για ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών, καθώς στην τελική προσπάθεια οι γηπεδούχοι υστέρησαν, είτε σουτάροντας λίγο άουτ είτε ο αντίπαλος γκολκίπερ κάνοντας μερικές δύσκολες επεμβάσεις. “Δεν προηγηθήκαμε νωρίς στο σκορ για να ανοίξει το παιχνίδι, αλλά είχαμε πολύ καλή απόδοση και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι” ανέφερε ο Βαγγέλης Τάχος. Από πλευράς Κενταύρου, εκφράστηκαν διαμαρτυρίες για αντιαθλητικό παιχνίδι από τους αντιπάλους τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν δύο πέναλτι στο 80' πάνω στον Ανδρέου και στο 83' πάνω στον Νιτσάι. Στο 15ο λεπτό, ο Φάνης Γώγος βγήκε σε φάση τετ-α-τετ αλλά δεν είχε καλό τελείωμα, στο 81' ο Μπογδανίδης έχασε ευκαιρία για την ισοφάριση. Μετά το ματς, ο Παππάς πήγε στο Νοσοκομείο Βόλου για εξετάσεις καθώς εκφράστηκαν φόβοι για σπάσιμο της κλείδας που ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν.

Συνθέσεις:
Ακρόπολη: Μιχέας, Αξιώτης, Βασ. Κουνής, Αν. Τσούτσας, Δ. Φώτου, Κ. Κολυμήτρας, Παπάς, Πασσιάς, Μπέκος, Μ. Τσούτσας, Αν. Κολυμήτρας (86' Μπέας).
Κένταυρος: Πότσκα, Νεγιάννης (55' Τσιατσιάνης), Λιάτζουρας, Χουχονίκος, Πάπος, Βαρσαμάς, Ευάγγ. Γώγος, Ανδρέου, Μπογδανίδης, Φ. Γώγος (35' λ.τρ. Παππάς-75' Παπαμαρκάκης).