noodles volos banner

Τοξότης-Απόλλων 0-1

Μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες, ο Απόλλων αντέδρασε κι έφυγε με το διπλό από το βοηθητικό του ΕΑΚ, αφήνοντας πίσω τον Τοξότη στη μάχη της ανόδου. Το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 4ο λεπτό όταν ο Γιαννακούρας πάσαρε στον Μωραΐτη, αυτός έκανε τη σέντρα και ο Κερμελής με κεφαλιά σκόραρε. Οι φιλοξενούμενοι είχαν χαμένο πέναλτι στο 72' που κέρδισε οι Φώτου κι εκτέλεσε ο Παπαπορφυρίου αλλά απέκρουσε ο Βάιος Πασπαλάρης. Ο τελευταίος εξουδετέρωσε στο “παραθυράκι” φάουλ του Κερμελή στο 55', ενώ από πλευράς γηπεδούχων, που είψαν καλύτερη απόδοση σε σχέση με το ματς της Τετάρτης, η μεγάλη ευκαιρία ήταν το τετ-α-τετ του Μάρκο στο 73' όταν σούταρε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ακόμη, ο Τοξότης απείλησε με δύο μακρινά σουτ, το ένα του Τσιατσιάνη απέκρουσε ο Μουράβας, το άλλο του Χρονόπουλου έφυγε λίγο άουτ.

Συνθέσεις:
Τοξότης: Β. Πασπαλάρης, Σιαμουρδάνης, Τσιονάρας, Χρονόπουλος, Ζαχαργιάς, Πελεκούδας, Τσένα, Τσιατσιάνης, Χρ. Πασπαλάρης (60' Κυλαδίτης), Λένα (55' Αλ. Βέτσικας), Μάρκο.
Απόλλων Καναλίων: Μουράβας, Κελεσίδης, Βαρσαμάς (46' Φώτου), Καρπούζας, Κουζιώκας, Κόκκαλης (80' Παναγιωτάκης), Μωραΐτης, Βασιλείου, Γιαννακούρας (65' Παπαπορφυρίου), Κερμελής, Παπουτσής.