noodles volos banner

Ντέρμπι στη 10η στροφή της Β' ΕΠΣΘ

Η 10η στροφή της Β' ΕΠΣΘ, που είναι η προετελευταία για τον πρώτο γύρο, περιλαμβάνει ένα μεγάλο ντέρμπι που θα γίνει στο Σέσκλο και φέρνει αντιμέτωπες δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Ας δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια του διημέρου 6-7 Δεκεμβρίου.
Το Σάββατο η Ακρόπολη υποδέχεται τη Δάφνη στο μεγάλο ντέρμπι, ανάμεσα στις δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν πέρυσι και θέλουν το πέρασμά τους από τη Β' να είναι σύντομο. Από τη μία, οι "κυανόλευκοι" του Βαγγέλη Τάχου με νεανικό ρόστερ που αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο, από την άλλη οι "πράσινοι" του Σταύρου Σταμπουλή που έχουν τον καλύτερο απολογισμό στο πρωτάθλημα με έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Στην 4η θέση οι γηπεδούχοι με 14 βαθμούς, έναν περισσότερο έχει η Δάφνη λόγω του -5 που κουβαλάει από πέρυσι.
Υπό το φως των προβολέων, η Σκόπελος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ύστερα από το ρεπό της κι αγωνίζεται στο στάδιο "Επ. Πετραλιάς"  του νησιού με τον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου, έχοντας τον πρώτο λόγο για την έβδομη νίκη.
Δύο παιχνίδια γίνονται το πρωί της Κυριακής. Στις 10:00, ο Παγασητικός φιλοξενεί τον Πηλέα σε αγώνα-φωτιά. Οι "κυανόλευκοι" του Γιώργου Καραμίχαλου θέλουν δεύτερη στη σειρά νίκη για να αναρριχηθούν βαθμολογικά, οι παίκτες του Σούλη Κατσικαδάμου φιγουράρουν σταθερά στη δεύτερη θέση με επτά βαθμούς σε τρία ματς εκτός έδρας. Μία ώρα αργότερα, ο Άνθιμος Γαζής, που έχει συγκεντρώσει 10 πόντους, παίζει με τον Ελευθεριακό, που φέτος παρουσιάζεται καλύτερος σε σχέση με την περασμένη σεζόν και ήδη μετράει τρία τρίποντα. Τέλος, το απόγευμα στις 15:00, οι Αργοναύτες θα αναζητήσουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στον Απόλλωνα Καναλίων, με το σύνολο του Κώστα Ρέππου να μπαίνει στην τετράδα εφόσον φύγει με το διπλό από το γήπεδο της Σούρπης.