noodles volos banner

Σκόπελος-Κένταυρος 1-0

Ο έμπειρος Παντελής Χρυσοφός χάρισε τη νίκη απόψε στη Σκόπελο Ο έμπειρος Παντελής Χρυσοφός χάρισε τη νίκη απόψε στη Σκόπελο

Αγχώθηκε η Σκόπελος αλλά πήρε άλλο ένα τρίποντο. Η ομάδα του νησιού τα βρήκε σκούρα από τον Κένταυρο στο γήπεδό της αλλά τελικά πήρε το τρίποντο με γκολ του αρχηγού Παντελή Χρυσοφού στο 85', ύστερα από παράλληλη γύρισμα προς την εστία του Χισάι ανάμεσα σε πέναλτι και μικρή περιοχή.

Οι "κυανόλευκοι" του Γιάννη Γλύκου είχαν δύο δοκάρια, στο πρώτο μέρος με τον Στιβαχτή και στο δεύτερο με τον Χρυσάνθη, ενώ ντεμπούτο έκανε ο 14χρονος Αλέξανδρος Ρόκος, που προέρχεται από την ακαδημία, ξεκίνησε βασικός και είχε πολύ καλή παρουσία. Για το μαχητικό Κένταυρο, ο Μπογδανίδης είχε τις δύο καλύτερες στιγμές για γκολ, μία στο πρώτο ημίχρονο με σουτ άουτ και μία στο δεύτερο, επίσης με σουτ στο 65' που πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Συνθέσεις:
Σκόπελος: Καρβέλης, Σκιαθίτης, Στιβαχτής, Καραγιώργος, Μπακόπουλος, Ρόκος (65' Προκοπίου), Π. Χρυσοφός, (86' Γαρουφαλλής) Παναγιώτου, Χισάι, Συνοδινός, Χρυσάνθης (80' Βλαχάκης).
Κένταυρος: Πότσκα, Εκταρίδης, Λιάτζουρας, Τζήκας, Πανάρετος, Πανούλας (35' λ.τρ. Σέτι), Μπογδανίδης, Ανδρέου, Γώγος, Παπαδημητρίου (87' Ροϊλός), Σαλαμούρας (44' Χουχονίκος).