noodles volos banner

Συνέχεια με την 8η αγωνιστική στη Β' ΕΠΣΘ

πηγή Παγασητικός πηγή Παγασητικός

Όγδοη αγωνιστική στη Β' Τοπική Κατηγορία το διήμερο 22-23 Νοεμβρίου, με δύο αγώνες να διεξάγονται το Σάββατο και τρεις την Κυριακή. Ο Πηλέας, που προέρχεται από μεγάλο διπλό στο Σέσκλο και είναι σταθερά στη δεύτερη θέση, υποδέχεται τον Ελευθεριακό, με στόχο να πάρει την πέμπτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Στις 19:00, η Σκόπελος φιλοξενεί τον Τοξότη. Οι νησιώτες παρουσιάζονται πολύ δυνατοί φέτος και ειδικότερα στην έδρα τους όπου έχουν τρεις εύκολες νίκες, ενώ ο Τοξότης βρίσκεται στην τρίτη θέση και θέλει να προβάλει σθεναρή αντίσταση.
Το πρωί της Κυριακής στις 11:00 στη Γατζέα, ο Άνθιμος Γαζής κοντράρεται με τη Δάφνη. Τρεις συνεχόμενες νίκες μετρούν οι γηπεδούχοι του Παναγιώτη Κουρούπη, ένα βαθμό λιγότερο έχει το σύνολο του Σταύρου Σταμπουλή (εξαιτίας της περσινής τιμωρίας).
Το απόγευμα, οι Αργοναύτες θα αναζητήσουν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν, με αντίπαλο την Ακρόπολη που προέρχεται από ανεπιτυχή αποτελέσματα και θέλει το διπλό για να ανέβει βαθμολογικά, ενώ ο Απόλλων Καναλίων επιστρέφει από το ρεπό θέλοντας να κερδίσει στο γήπεδό του τον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου.