noodles volos banner

Στον Παγασητικό ο Καραμίχαλος!

Ρεπό έχει αυτή την αγωνιστική ο Παγασητικός, όμως η ομάδα βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας καθώς η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή. Τη θέση του Στέργιου Σιαμέτη, την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο Γιώργος Καραμίχαλος, που το τελευταίο διάστημα ήταν χωρίς ομάδα μετά την περσινή του θητεία στον Θησέα. Δεν χρειάζονται συστάσεις για τον μεγάλο Βολιώτη ποδοσφαιριστή που έχει θητεύσει με επιτυχία σε αρκετούς συλλόγους.

Ο Καραμίχαλος υπήρξε παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου για πολλά χρόνια, τη διετία 1981-83 του Μακεδονικού, από το 1883 ως το 1987 στον Πανιώνιο, μετά τρία χρόνια πάλι στον Ολυμπιακό Βόλου, στη Δόξα Βύρωνα, την Αναγέννηση Καρδίτσας και ξανά στον Ολυμπιακό. Ξεκίνησε την προπονητική από τη Δάφνη και έχει κοουτσάρει επίσης τον Κένταυρο, τον Θησέα, τον Ρήγα Φεραίο σε δύο θητείες, τα Λεχώνια, την ΑΕ 2002, επιστρέφοντας στην ομάδα της Αγριάς στα μέσα της περιόδου 2012-13 μέχρι τις πρώτες αγωνιστικές της περασμένης σεζόν. Έχει διατελέσει και υπεύθυνος της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού Βόλου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: "Το Δ.Σ του συλλόγου ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον προπονητή Στέργιο Σιαμέτη λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια. Ο νέος προπονητής για την συνέχεια θα είναι ο κ. Γιώργος Καραμίχαλος".

Last modified onSaturday, 22 November 2014 17:38