noodles volos banner

Δάφνη-Σκόπελος 0-0

Λευκή ισοπαλία στο σημαντικότερο ματς της Β' Κατηγορίας για την 7η αγωνιστική ανάμεσα σε Δάφνη και Σκόπελο, που έγινε σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Νεάπολης. Ο προπονητής της Δάφνης, Σταύρος Σταμπουλής προς τιμήν του παραδέχθηκε ότι ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, ενώ ανέφερε πως η δική του ομάδα έπαιξε με αρκετές απουσίες. Ανέφερε ότι η φάση που θα μπορούσε να αλλάξει το ματς σημειώθηκε στο 35' όταν ο Δεμίρης ανατράπηκε από αντίπαλο έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τον αμυντικό να δέχεται κίτρινη και όχι κόκκινη κάρτα όπως θα έπρεπε σύμφωνα με τον κ. Σταμπουλή. Επίσης πρόσθεσε πως στο δεύτερο μέρος, ο Καρακάνας μία φορά και ο Ευαγγελός δύο βρέθηκαν σε καλή θέση αλλά δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους.
Για τη Σκόπελο, ο Γιάννης Γλύκος τόνισε ότι η ομάδα του έχασε πολλές ευκαιρίες στη σημερινή συνάντηση. Ο Παντελής Χρυσοφός ήταν άστοχος σε τρεις περιπτώσεις στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη οι νησιώτες απείλησαν με φάουλ των Στιβαχτή, Αλιράι, κεφαλιά του Παναγιώτου στο 85' απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ και κεφαλιά του Προκοπίου έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Συνθέσεις:
Δάφνη: Χατζηβασιλείου, Φιλοσόγλου, Παπαστεργίου, Αβλουγιάρης, Τσάτσος, Άγγ. Βλιώρας (46' Ευαγγελός), Γεωργίου (86' Ζανόπουλος), Γιούργας, Καρακάνας, Δεμίρης, Κούτσικος (46' Χιώτης).
Σκόπελος: Ταλαδιανός, Μπακόπουλος, Στιβαχτής, Καραγιώργος (83' λ.τρ. Γαρουφαλής), Καραθανάσης (46' Παναγιώτου), Στ. Χρυσοφός, Π. Χρυσοφός (60' Αλιράι), Προκοπίου, Χισάι, Συνοδινός, Σκιαθίτης.