noodles volos banner

Λαγός και Κουτρουμπής μίλησαν στα παιδιά της ακαδημίας του ΓΣ Αλμυρού

Στην προπόνηση της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Αλμυρού έδωσαν το "παρών" χθες οι διεθνείς παίκτες του Παναθηναϊκού, Τάσος Λαγός και Γιώργος Κουτρουμπής. Οι δύο νεαροί παίκτες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους μικρούς εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές του Αλμυρού και με ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ έδωσαν συμβουλές και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Ο Τάσος Λαγός ενημέρωσε τους παίκτες της ακαδημίας, ότι κι αυτός από μικρή ηλικία άρχισε τις προπονήσεις στον Αλμυρό και όπως τους τόνισε «θα πρέπει να ακούτε τους προπονητές σας και να μην σταματάτε να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Σήμερα είστε στον Αλμυρό, κανείς δεν ξέρει που θα βρίσκεστε στο μέλλον. Γιατί να μην παίξετε κάποιοι από εσάς σε μία μεγάλη ομάδα»;

Ο Λαγός ήταν παίκτης του Γ.Σ.Α. μέχρι 14 ετών, όταν άνθρωποι της ακαδημίας του Παναθηναϊκού τον είδαν και τον πήραν στο "τριφύλλι". Όπως είπε ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟ «στην ακαδημία, έπρεπε πρώτα να είμαστε καλοί στα μαθήματα του σχολείου και μετά να είμαστε καλοί ποδοσφαιριστές. Υπήρχαν παίκτες της ακαδημίας που τους έδιωξαν γιατί δεν ήταν καλοί μαθητές», θέλοντας με τον τρόπο αυτό να δώσει στα παιδιά να καταλάβουν τη σημασία να συνδυάζουν τον αθλητισμό με την εκπαίδευσή τους.

«Όταν μου πρωτοείπαν ότι με θέλει ο ΠΑΟ δεν το πίστευα. Ένιωθα ιδιαίτερα περίεργα και μου φαινόταν σαν ψέμα, αλλά παράλληλα καταλάβαινα ότι οι κόποι ανταμείβονταν». Αμέσως μετά υπέγραψαν αυτόγραφα και φανέλες του ΠΑΟ, μετά από αιτήματα των παιδιών. Η διοίκηση του Γ.Σ.Α νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει από καρδιάς τους Λαγό Τάσο και Κουτρουμπή Γιώργο που ανταποκριθήκαν άμεσα εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων στο κάλεσμα του Υπεύθυνου Ακαδημιών Περπερίδη Δήμου και τους εύχεται να είναι υγιείς και να έχουν πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

gsa.gr

Last modified onTuesday, 20 August 2013 09:34