noodles volos banner

Στο +5 με τεσσάρα ο Γ.Σ. Αλμυρού

Ακόμη τρεις βαθμούς πρόσθεσε στη βαθμολογική συγκομιδή του ο Γ.Σ. Αλμυρού, καθώς επικράτησε με το ευρύ 4-0 της Ακρόπολης και σε συνδυασμό με τους δύο βαθμούς που άφησε στον Πτελεό ο Πύρασος, αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση, την οποία κατέχει πλέον ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, που πήρε στα χαρτιά το ματς με την Α.Ε. Διμηνίου. Οι δύο πρωτοπόροι αναμετρώνται την άλλη Κυριακή στο Στεφανοβίκειο και αν η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου τουλάχιστον δε χάσει, πολύ δύσκολα θα κινδυνέψει να χάσει την πρώτη θέση.  

Το σύνολο του Θάνου Θεοδώρου έδειξε από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή ποιος ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης, ανοίγοντας νωρίς το σκορ και συγκεκριμένα στο 19ο λεπτό με τον Ακασού. Ο Κοντοβάς μπήκε στην περιοχή και έσπασε την μπάλα για τον Βούλγαρη. Αυτός έκανε το πλασέ, όμως ο Ανατολής ενστικτωδώς απομάκρυνε, σε ένα σημείο που βρισκόταν μόνο ο Ιβοριανός μέσος του Αλμυρού, ο οποίος με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν και το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει. Στο 23’ ο Κοντοβάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Ανατολή. Το 3-0 του πρώτου μέρους διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Ακασού με συρτό σουτ εκτός περιοχής έπειτα από εκτέλεση φάουλ με πάσα από τον Κοντοβά.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι άφησαν το πόδι από το γκάζι, με συνέπεια να μη δημιουργηθούν αρκετές ευκαιρίες. Σε μία από αυτές όμως κατάφεραν να σκοράρουν, αφού πρώτα στο 64’ είδαν να τους ακυρώνεται γκολ για οφσάιντ. Ο Κρανάς υποδέχθηκε την πάσα του Αραμπατζή και με σέντρα-σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο βρισκόταν σε αντικανονική θέση σύμφωνα με τον β’ βοηθό. Τελικά στο 71ο λεπτό με χαμηλό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή ο Καψιώτης διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταμέλος (70’ Κοντογεωργάκης), Καψιώτης, Τσιάτσιος, Κόκκας, Κυριάκος, Ακασού (51’ Κρανάς), Φαράντος, Θωμαΐδης, Αραμπατζής, Βούλγαρης, Κοντοβάς (41’ Πλαβός)

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Παπαεμμανουηλίδης, Πασιάς, Φώτου, Τσιάμης, Κολυμήτρας Κ. (81’ Τσουκάλης Ν.), Αξιώτης (75’ Μιχολίτσης), Κολυμήτρας Α., Παγώνης (46’ Βλιώρας), Τσουκάλης Μ., Λάλας

Νίκος Μπιντέλας

 

Last modified onMonday, 03 April 2017 11:01