noodles volos banner

Θ. Στάμος: «Δεν εισακουστήκαμε για έναν έμπειρο διαιτητή»

Ότι είχε επισημάνει στην Τοπική Επιτροπή Διαιτησίας ότι χρειάζεται ένας έμπειρος διαιτητής για το ματς της ομάδα του με τον Πρωτεσίλαο στον Πτελεό, τόνισε με δήλωσή του στο magnesiasports ο πρόεδρος του Πυράσου Θοδωρής Στάμος, ο οποίος συμπλήρωσε πως με βάση τα όσα έγιναν σήμερα δικαιώθηκε η ανησυχία του.

Η δήλωση του 39χρονου παράγοντα έχει ως εξής: «Η φάση με τις δύο αποβολές έγινε μπροστά μου και έχω ιδία αντίληψη. Ο Σφάκας προσπάθησε να εκτελέσει γρήγορα ένα πλάγιο και τον εμπόδισε ο Παπαδόπουλος με τζαρτζάρισμα. Ο Γιάννης Αραπίτσας τότε χτυπάει τον παίκτη μας και ο Μπασδάνης προσπαθεί να τους χωρίσει και γίνεται ντου από τον πάγκο του Πρωτεσίλαου. Μέσα στην αναμπουμπούλα, ο Μαριγκλέν πάει από πίσω και χτυπά με γροθιά στο πρόσωπο τον Σφάκα, χωρίς φυσικά να τιμωρηθεί. Είχαμε ζητήσει από την Επιτροπή Διαιτησίας έναν πιο έμπειρο διαιτητή, αλλά δεν εισακουστήκαμε και δυστυχώς δικαιωθήκαμε με όσα έγιναν. Απ’ αυτή τη φάση μέχρι το τέλος δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο».

Σε ό,τι αφορά τον προπονητή του Πυράσου Στέλιο Αρσένο έκανε στο magnesiasports την παρακάτω δήλωση: «Μία ομάδα, η δικιά μας, προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο και η άλλη να καταστρέψει. Η αποβολή του Σφάκα ήταν άδικη».