Error
  • JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /var/www/vhosts/magnesiasports.gr/archive.magnesiasports.gr/images/46515
Notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/46515
noodles volos banner

Η κοπή πίτας της ακαδημίας του Πυράσου (24 photos)

Το απόγευμα της Παρασκευής (17/2), στην καφετέρια Γαλαξίας, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση-γιορτή της κοπής πίτας των τμημάτων υποδομής του Πυράσου. Η πλειονότητα από τα συνολικά 110 παιδιά της ακαδημίας έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, μαζί με τους γονείς ή τους παππούδες τους, και είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα ωραίο δίωρο διασκέδασης.

Ο χώρος γέμισε από παιδικές φωνές, ζωντάνια, ενθουσιασμό κι ελπίδα. Ο πρόεδρος του Πυράσου, Θεόδωρος Στάμος, ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά να έχουν υγεία και τα προέτρεψε να αγαπούν τον αθλητισμό και το σχολείο, ενώ παράλληλα εξήρε το έργο των υπευθύνων της ακαδημίας και των προπονητών.

Κάθε τμήμα έκοψε τη δική του βασιλόπιτα και οι τυχεροί που βρήκαν τα φλουριά κέρδισαν δωροεπιταγή από κατάστημα αθλητικών ειδών. Η διοίκηση του Πυράσου ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη του «Γαλαξία» για την άψογη φιλοξενία και την εν γένει βοήθειά του τη φετινή σεζόν.

*Δείτε στην παρακάτω image gallery φωτογραφίες της εκδήλωσης, όπως δημοσιεύτηκαν στο σάιτ του Πυράσου

Image Gallery

{gallery}46515{/gallery}