noodles volos banner

Διπλό ο Πύρασος με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαλισσόβα

Ο Μαλισσόβας σε στιγμιότυπο από το σαββατιάτικο ματς Ο Μαλισσόβας σε στιγμιότυπο από το σαββατιάτικο ματς

Μετά από δυο αγωνιστικές χωρίς νίκη, ο Πύρασος πήρε το διπλό στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής κόντρα στην ομώνυμη ομάδα με 1-2 με πρωταγωνιστή τον Κώστα Μαλισσόβα, ο οποίος σκόραρε και τα δύο γκολ των νικητών.

Από το 12′ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα, λόγω της αποβολής του τερματοφύλακα Ντάριο Βαν ντε Γουίχε, ο οποίος έπιασε την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής, ενώ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, όταν ο Μαλακασιώτης με δεύτερη κίτρινη πήρε την άγουσα για τ’ αποδυτήρια. Μέσα σε επτά λεπτά οι Αγχιαλίτες ανέτρεψαν το εις βάρος τους 1-0 από τον Καραγιάννη στο 33’ και με τον Μαλισσόβα να βρίσκει δίχτυα στο 52’ και το 59’ πήραν το τρίποντο, ενώ είχαν τις φάσεις, για να διευρύνουν το σκορ

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Παντελόγλου, Γιάτσος, Χατζημητροφάνης, Σιγάλας, Παπακώστας, Μαλακασιώτης, Κόφφας (46′ Γιαννούκος), Καραγιάννης, Μαρμαρινός, Παπουτσής (57′ Λιάτσικος)

ΠΥΡΑΣΟΣ: Ντ. Βαν ντε Γουίχε, Ρουκάς, Ερρ. Βαν ντε Γουίχε (46′ Γιοβάνης), Μαλισσόβας, Κοτζαθανάσης, Τανάγιας, Μπασδάνης, Μπέικος (13′ Τσιλίγκος), Σιώμος, Κατής, Σφάκας (75′ Στεργίου)