noodles volos banner

Τα πάντα για τη νίκη ο Παγασητικός

Μετά τον Γ.Σ. Αλμυρού και τον Ηρακλή, ο Παγασητικός αντιμετωπίζει άλλη μία ομάδα με υψηλές βλέψεις, τον Σαρακηνό, τον οποίον θα υποδεχθεί ως γηπεδούχος στη Νεάπολη το πρωί της Κυριακής. Στο απουσιολόγιο είναι πάλι ο τραυματίας Ζιώγας, ο οποίος ήδη μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του, ενώ υπάρχει και ένα θέμα με τον Στρούγγη που θα ξεκαθαρίσει τις τελευταίες ώρες

Έπειτα από την παρθενική της νίκη κόντρα στην Αγία Παρασκευή, η ομάδα του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου έχει ψυχολογία στα ύψη και εγείρει αξιώσεις τριπόντου και στο παιχνίδι με τους κοκκινόμαυρους παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας. Αυτό φαίνεται και στις δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός του Παγασητικού στο magnesiasports, επισημαίνοντας ότι όλοι οι παίκτες του δείχνουν πως θέλουν να βρεθούν στην ενδεκάδα και να τα δώσουν όλα για τη μεγάλη επιτυχία.

Συγκεκριμένα ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος τόνισε: «Αύριο το απόγευμα ολοκληρώνουμε την προετοιμασία μας για το κυριακάτικο ματς με το Σαρακηνό. Τα αποδυτήρια μας έχουν γεμίσει θετική ενέργεια μετά την πρώτη μας νίκη το προηγούμενο Σάββατο κι αυτό που θέλουμε είναι να δώσουμε συνέχεια με ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Μέσα από τη διάθεση  των παιδιών που βλέπω στην προπόνηση φαίνεται ότι όλοι θέλουν να βρεθούν στο αρχικό σχήμα και να δώσουν τα πάντα για την κατάκτηση της νίκης. Δεν έχουμε μάθει να παλεύουμε για τίποτα λιγότερο. Θα πορευτούμε με ηρεμία μέχρι την Κυριακή και από εκεί και πέρα θα βγούμε στο γήπεδο να δώσουμε τα πάντα για να οδηγήσουμε τον Παγασητικό ακόμα πιο ψηλά».

 

Last modified onFriday, 21 October 2016 00:29