noodles volos banner

Βαγγόπουλος: «Στόχος να φτάσουμε ψηλά, πάμε για τους τρεις βαθμούς με Πύρασο»

Δηλώσεις στο magnesiasportsπραγματοποίησε ο τεχνικός του Διαγόρα Στεφανοβικείου, Μιχάλης Βαγγόπουλος, σχετικά με την μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας του στην Α’ ΕΠΣΘ και το παιχνίδι της Κυριακής, με αντίπαλο τον δεύτερο Πύρασο, εντός έδρας.

Αναλυτικά:

Η αρχική του τοποθέτηση ήταν η εξής:

«Η ομάδα, μέχρι στιγμής, τα πάει περίφημα και πιστεύω πως αν προσέχαμε λίγο παραπάνω με τον Θησέα Αγριάς, θα είχαμε το «απόλυτο». Δουλεύουμε σωστά τις προπονήσεις, ο αριθμός των παικτών που συμμετέχουν σε αυτές είναι πρωτόγνωρος για τα δεδομένα του συλλόγου, μιλάμε για 27 ποδοσφαιριστές. Πιστεύω πως αν συνεχίσουμε έτσι, η πορεία μας θα είναι ανάλογη. Έχουμε μία ανοδική πορεία, τα τελευταία δύο χρόνια, ως ομάδα και θέλουμε, φέτος, να φτάσουμε ψηλά. Η «πεντάδα» για μένα είναι σίγουρη, για εμάς φέτος δεν υπάρχει ταβάνι, ειλικρινά το πιστεύω. Κι αυτό το λέω, γιατί διαθέτουμε ένα ρόστερ, με πολύ «βάθος» για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Στις πρώτες αγωνιστικές οι απουσίες ήταν πολλές, ξεκινήσαμε την χρονιά με πάρα πολλά προβλήματα, αλλά είδατε πως είχαμε τις εναλλακτικές λύσεις και τα πήγαμε εξαιρετικά. Τώρα είμαστε όλοι υγιείς και πιστεύω πως εβδομάδα με την εβδομάδα θα γινόμαστε πολύ καλύτεροι».

Για τον αγώνα με τον Πύρασο και για το αν υπάρχουν προβλήματα στην προετοιμασία της ομάδας:

«Το παιχνίδι με τον Πύρασο θα το αντιμετωπίσουμε, όπως όλα τα προηγούμενα, δηλαδή, με μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλο και σοβαρότητα. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, όπως κάθε Σαββατοκύριακο. Αυτός είναι ο στόχος μας σε όλα τα ματς, να παίρνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, δεν κοιτάμε με ποιον παίζουμε και πόσο ψηλά ή χαμηλά στην βαθμολογία βρίσκεται. Αγωνιστικά, ο Λουφόπουλος επανέρχεται από τον τραυματισμό του, είμαστε πλήρεις. Υπάρχει, βέβαια, ένα μικρό πρόβλημα με τους στρατεύσιμους Πάσχο και Καρατζιώλη, οι οποίοι κάνουν λιγότερες προπονήσεις, σε σχέση με τα άλλα παιδιά, αλλά είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. Είπαμε, οι απουσίες λιγοστεύουν και είμαστε σε καλή κατάσταση».