noodles volos banner

Νίκη άνευ αγώνος για τον Θησέα επί του Ηρακλή, λόγω… κατάστασης υγείας!

Για την τέταρτη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ, ο Ηρακλής Βόλου φιλοξενούσε τον Θησέα Αγριάς στο Γήπεδο της Πορταριάς, με τους ιθύνοντες των τυπικά γηπεδούχων να μην έχουν την κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών τους και τους διαιτητές να «κλείνουν» το φύλλο αγώνα, με νίκη του Θησέα «στα χαρτιά», με σκορ 0-3.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports, οι άνθρωποι του Ηρακλή Βόλου ισχυρίζονταν πως δεν έφεραν την κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών της ομάδας, στην Πορταριά, επειδή την… έχασαν και ζήτησαν από τους διαιτητές να ξεκινήσει το παιχνίδι χωρίς αυτήν.

Φυσικά, η πρόταση των κυανόλευκων δεν έγινε δεκτή από την διαιτητική τριάδα, που υποστήριξε πως δεν είναι διατεθειμένη να πάρει την ευθύνη, σε περίπτωση που συμβεί σε κάποιον ποδοσφαιριστή το οτιδήποτε. Ως εκ τούτου, το φύλλο αγώνα «έκλεισε», περίπου τριάντα λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα (16:00), με την αναμέτρηση να κατακυρώνεται υπέρ του Θησέα, με σκορ 0-3, άνευ αγώνος.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Ηρακλής πραγματοποίησε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, τη φετινή αγωνιστική σεζόν, έστω και… εκτός αγωνιστικού χώρου.