noodles volos banner

Από την επόμενη βδομάδα έτοιμος για 18αδα ο Π. Βούλγαρης

Μπορεί να ταλαιπωρήθηκε αρκετά, αλλά η ώρα που θα συμπεριληφθεί στη 18αδα του Γ.Σ. Αλμυρού φθάνει για τον Παναγιώτη Βούλγαρη, ο οποίος ήδη προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς, εντούτοις δε θα είναι στους 20 παίκτες, που θα πάρει μαζί του στη Σκιάθο ο Θάνος Θεοδώρου, αφού ακόμη δεν είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο.

 Όμως, από το επόμενο ματς, εφόσον πατάει καλά στο γήπεδο, όλα δείχνουν ότι θα είναι τουλάχιστον στον πάγκο. Ο πολυσύνθετος παίκτης προορίζεται από τον προπονητή του για την κορυφή της επίθεσης, όπου θέλει να έχει επιπλέον έναν διαφορετικού τύπου φορ από τον Κοντοβά κι όχι για τη μεσαία γραμμή, όπου επίσης μπορεί να αγωνιστεί.

Κατά τα άλλα στη Σκιάθο εκτός από τον Π. Βούλγαρη δε θα ταξιδέψει και ο Φαράντος λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων.

Σε ό,τι αφορά τη Σκιάθο, στο στρατόπεδο του Γυμναστικού πιστεύουν ότι ως άγνωστη ομάδα που είναι θέλει ιδιαίτερη προσοχή και ειδικά στην έδρα της, όπου βγάζει πάντα μία διαφορετική δυναμική λόγω και της βοήθειας του κόσμου. Επίσης θεωρούν ότι θα παρουσιαστεί καλύτερη σε σχέση με τα δύο πρώτα ματς και πως το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Τέλος θετικό κρίνουν το γεγονός ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 16.00 την Κυριακή σε πιο κανονικές συνθήκες και χωρίς το άγχος της άφιξης στο γήπεδο.