noodles volos banner

Διπλό ο Αίας στα Κανάλια, που φωνάζουν για τη διαιτησία

«Ζευγάρωσε» τις νίκες του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ ο Αίας Σούρπης, νικώντας εκτός έδρας τον Απόλλωνα στα Κανάλια, με σκορ 0-1 με χρυσό σκόρερ τον Καλαμίδα στο 22’, ενώ οι γηπεδούχοι «φωνάζουν» για κανονικό τέρμα του Τσιουρή (13’) που ακυρώθηκε.

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, δίχως πολλές καλές στιγμές και αρκετό εκνευρισμό, Απόλλων και Αίας δεν πρόσφεραν το καλύτερο δυνατό θέαμα το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό Γήπεδο Καναλίων. Στο 13’, κατά την πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων, ο Βασιλείου πάσαρε εντός περιοχής στον Τσιουρή, ο οποίος νίκησε τον τερματοφύλακα του Αίαντα με πλασέ, αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς πάνω στη γραμμή σύμφωνα με τον βοηθό που ήλεγχε την περιοχή των γηπεδούχων. Η συγκεκριμένη απόφαση δε βρήκε σύμφωνους τους ιθύνοντες των γηπεδούχων που ισχυρίστηκαν πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή της εστίας του Αίαντα και πως ο επόπτης γραμμών ήταν σε κακή θέση, εξ ου και ο μη καταλογισμός του γκολ.

Εννιά λεπτά αργότερα, μάλιστα, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τον Απόλλωνα, όταν ο Κατσαβριάς με σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας των Καναλίων, γράφοντας το 0-1. Από 'κει και πέρα, κυριάρχησε ο εκνευρισμός, σε ένα παιχνίδι που ο Απόλλων είχε την κατοχή, κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, δίχως να απειλήσει αισθητά, παρά μόνο σε μία περίπτωση, όταν η κεφαλιά του Φώτου στο 80’ πέρασε ελάχιστα άουτ.

Με τοποθέτησή του στο magnesiasports, ο προπονητής του Απόλλωνα, Κώστας Ρέππος, ανέφερε πως η φάση του 13ου λεπτού ήταν κομβική για την συνέχεια του αγώνα, τονίζοντας πως αν το κανονικό τέρμα του Τσιουρή μετρούσε, το παιχνίδι θα είχε πάρει διαφορετική τροπή. Το τελικό 0-1 υπέρ του Αίαντα του επέτρεψε να κάνει το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, μένοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Last modified onMonday, 03 October 2016 10:19