noodles volos banner

«Έσπασε» τα δοκάρια η Ακρόπολη στη Σκιάθο, χωρίς σκορ το παιχνίδι

Για την δεύτερη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ, η Σκιάθος υποδέχτηκε την Ακρόπολη Σέσκλου, με τους φιλοξενούμενους να είναι ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά τους νησιώτες να παίρνουν, με καλή διαχείριση και τύχη τον βαθμό μετά τη λευκή ισοπαλία. 

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε δίχως πολλές τελικές προσπάθειες μπροστά στις δύο εστίες, σε ένα παιχνίδι κέντρου. Η ομάδα του Βαγγέλη Τάχου είχε την ελαφρά υπεροχή, δίχως όμως να απειλεί ουσιαστικά, με τη Σκιάθο να πηγαίνει το παιχνίδι εκεί που θέλει, μέχρι και τη λήξη των πρώτων 45’.

Στην επανάληψη, όμως, ο ρυθμός ανέβηκε, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν περισσότερο και να δημιουργούν μεγάλες ευκαιρίες για το τέρμα, που θα τους χάριζαν τους τρεις βαθμούς, όμως σε διάστημα δέκα λεπτών, οι ποδοσφαιριστές της Ακρόπολης σημάδεψαν τρεις (!) φορές τα δοκάρια, μία με τον Μόσιο σε τετ-α-τετ στο 65’, μία με τον Μιχολίτση με δυνατό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής και μία με τον Τσουκάλη στο 75’ πάλι από σουτ εντός περιοχής, από αρκετά πλεονεκτική θέση. Στη συνέχεια, η Ακρόπολη πίεσε εκ νέου, η Σκιάθος προσπαθούσε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις, με το παιχνίδι τελικά να λήγει ισόπαλο και τις δύο ομάδες να κερδίζουν από έναν βαθμό, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

 

Last modified onMonday, 03 October 2016 00:22