noodles volos banner

Με δυο απουσίες η Ακρόπολη στη Σκιάθο

Μετά την πρόκριση στο Κύπελλο και τη νίκη της στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣΘ, η Ακρόπολη ταξιδεύει την Κυριακή στη Σκιάθο, προκειμένου να επεκτείνει το νικηφόρο της σερί στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις – Εκτός οι Παππάς και Φώτου.

Η ομάδα του Βαγγέλη Τάχου ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της, ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής, με τον τεχνικό της ομάδας του Σέσκλου να ανακοινώνει στο τέλος της προπόνηση την 19μελη αποστολή, που θα ταξιδέψει το πρωί της Κυριακής στο νησί των Σποράδων.

Απόντες από την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής θα είναι οι Παππάς και Δ. Φώτου, με τον πρώτο να ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αστράγαλο και τον δεύτερο να αντιμετωπίζει κάποιο μυϊκό πρόβλημα.

Οι νεοφώτιστοι στην πρώτη τη τάξει τοπική κατηγορία βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση κι αισιοδοξούν για το παιχνίδι της Κυριακής, κόντρα σε μία ομάδα, όπως η Σκιάθος που σε συνδυασμό με την ήττα της πρεμιέρας από τον Αίαντα, οφείλει να ξεπεράσει και την κακή ψυχολογική κατάσταση των ποδοσφαιριστών της, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του συμπαίκτη τους, Θωμά Σταμέλου.

 

Last modified onFriday, 30 September 2016 13:13