noodles volos banner

Εξαιρετικός ο Γ.Σ. Αλμυρού, 6-1 τον Διαγόρα Στεφ.

Αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και βάζοντας σε σύντομο διάστημα αρκετά στοιχεία που θέλει ο Θάνος Θεοδώρου στο παιχνίδι του, ο οποίος δοκίμασε για μία ακόμη φορά το 3-5-2,  ο Γ.Σ. Αλμυρού επικράτησε με το εντυπωσιακό 6-1 του Διαγόρα Στεφανοβικείου στο Στάδιο Αθ. Ραγάζος. 

Οι γηπεδούχοι με επιθετικό δίδυμο τους Κρανά και Κοντοβά, με κίνηση χωρίς την μπάλα, με σωστή κυκλοφορία και καλές συνεργασίες, χωρίς να έχουν στη σύνθεσή τους τον Παναγιώτη Βούλγαρη, που ξεκινά τη Δευτέρα προετοιμασία, αφού ήταν τραυματίας, και τον Νίκο Βούλγαρη για προσωπικούς λόγους, ικανοποίησαν τον προπονητή τους στο τελευταίο φιλικό. Από την άλλη ο Μιχάλης Βαγγόπουλος μπορεί να προβληματίστηκε με την εικόνα της ομάδας του και το αποτέλεσμα, αλλά γνωρίζει ότι η χθεσινή δεν ήταν η πραγματική εικόνα του  Διαγόρα και δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, αφού έλειπαν επτά σημαντικοί παίκτες, οι Βουραζέρης, Καλλιακούδας, Καμπουρέλης, Κόκκας, Γάρος, Πάσχος, Γκιαουράκης.

Σημαντικό για τον Γ.Σ. Αλμυρού ήταν ότι αγωνίστηκε ο 14χρονος επιθετικός χαφ Στέλιος Τιμπλαλέξης, αδερφός του Ηλία, που έπαιζε στη Δήμητρα, ενώ να σημειωθεί ότι από βδομάδα αναμένεται οι άνθρωποι του Γυμναστικού να πάρουν στα χέρια τους το δελτίο του Δημουλά.

Το σκορ άνοιξε στο 3’ ο Φαράντος, ο Κοντοβάς στο 8’ έκανε το 2-0, για να μειώσει σε 2-1 ο Καπούλας στο 25’. Το πρώτο μέρος τελείωσε με 3-1 με εύστοχο απευθείας φάουλ του Κοντοβά, για να έρθουν άλλα τρία τέρματα από το 60’ έως το 70’ για τους γηπεδούχους από τους Κοντοβά, που έφτασε στο χατ-τρικ, Κωτσιαρίδη και Κρανά.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Κυργιάκος (70’ Νικηφοράκης), Τσιάτσιος, Πλαβός (46’ Δημουλάς), Φαράντος (λ.τρ. 40’ Καψιώτης ), Παυλίδης, Τσόγκας (46’ Θωμαΐδης), Κωτσιαρίδης (70’ Τσέργας), Νασιακόπουλος (70’ Λιόλιος), Κρανάς, Κοντοβάς (75’ Τιμπλαλέξης)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦ: Ξανθάς, Λουφόπουλος, Γαλογαύρος, Χολέβας, Πρασσάς, Κάρρος Καρατζιώλης, Σπ. Καραπλιάγκος, Κώστας Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Καπούλας

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι Κουσιαρής, Καραμανλής, Γιώργης, Μπόλκας, Σιαμέτης. 

Last modified onSunday, 11 September 2016 13:17