noodles volos banner

Έδειξε πανέτοιμος ο Πύρασος, 0-7 σε φιλικό τον Θησέα

Με τέσσερα γκολ του Σφάκα, ο Πύρασος συνέτριψε στο ΕΑΚ του Βόλου τον Θησέα με 0-7 στο τελευταίο του φιλικό πριν τις επίσημες υποχρεώσεις για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ. Ο Σφάκας άνοιξε και έκλεισε το σκορ, ενώ για το 0-4 του ημιχρόνου σκόραραν επίσης οι Σιώμος, Αντζούρης και Κατής. Στην επανάληψη ο Σφάκας πέτυχε άλλα τρία γκολ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, που σίγουρα εντυπωσιάζει. Ο Στέλιος Αρσένος δήλωσε στο επίσημο σάιτ του Πυράσου ότι δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα, αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για τον ίδιο από το να βλέπει τους παίκτες του να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις. 

ΘΗΣΕΑΣ: Σταμέλος, Ζάγκας, Γαρυφάλλου, Μπαρδόκου, Δαμάσκος, Ισά, Γιαννούλας, Κολιός, Κουρτέλης, Κόρμπας, Γκουγκούδης. Έπαιξαν και οι: Καραλόπουλος, Ταυρής, Βεργοζήσης,  Μαλλιαρός, Δουλάς, Πλόχας

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Ρουκάς, Κόκκαλης, Τανάγιας, Βαν ντε Γουίχε, Κοτζαθανάσης, Κατής, Μαλισσόβας, Σφάκας, Αντζούρης, Σιώμος. Έπαιξαν και οι: Φούκης, Χατζητρακόσιας, Μπέικος, Χ. Μπούτλας, Σκαρλάτος.

 

Last modified onSunday, 11 September 2016 00:23