noodles volos banner

«Μάλλον παρεξηγήθηκε το συναισθηματικό δέσιμό μου με τον Γ.Σ.Α.»

Δήλωση για την αποχώρησή του από τον Γ.Σ. Αλμυρού έκανε ο προπονητής Κώστας Σταματίου, μιλώντας στον Σάκη Νταφέκα και στον ραδιοσταθμό Βόλος 9.86. Στη δήλωσή του επιβεβαιώνει πως ο κ. Βούλγαρης θα ενισχύσει οικονομικά την ομάδα και θα έχει λόγο, γι’ αυτό και ζήτησε οι επιλογές παικτών και προπονητή να γίνουν από τον ίδιο. Παράλληλα, τόνισε ότι το συναισθηματικό δέσιμο που έχει με τον Γυμναστικό παρεξηγήθηκε.

Αναλυτικά η δήλωση του Κ. Σταματίου:

«Είναι μία απόφαση την οποία μου ανακοίνωσε η διοίκηση. Επειδή ο κ. Βούλγαρης θα συνδράμει οικονομικά, θα στηρίξει την ομάδα και ουσιαστικά θα έχει λόγο, απαίτησε να έχει δικό του προπονητή και δικούς του παίκτες. Αυτή είναι η αλήθεια, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Φυσική συνέπεια ήταν να αποχωρήσω από τον πάγκο. Ήμουν στη Θεσσαλονίκη, επέστρεψα και μου ανακοίνωσαν αυτά τα πράγματα. Προσπάθησα συναισθηματικά κινούμενος να βοηθήσω την ομάδα του Αλμυρού. Κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο μάλλον παρεξηγούνται. Ας το κλείσουμε το θέμα. Αυτοί που το αποφάσισαν έχουν και την ευθύνη. Ο καθένας θα βρει τον δρόμο του».  

«Αξίζουν μια καλή συνέχεια οι παίκτες του ΓΣΑ»

Σε συμπληρωματική δήλωσή του στο magnesiasports ο κ. Σταματίου τόνισε τα εξής:

«Εύχομαι καλή συνέχεια στους παίκτες του ΓΣΑ, γιατί το αξίζουν, και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητικογράφους τους Βόλου και του Αλμυρού για την κάλυψη των αθλητικών δρωμένων της ομάδας στο διάστημα που ήμουν προπονητής. Ήταν για μένα ένα διάστημα δύσκολο, καθώς υπήρχαν οικονομικά ζητήματα στην ομάδα και δεν μπορούσαν να έρθουν ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα να κάνω προετοιμασία με οκτώ ουσιαστικά ποδοσφαιριστές, αφού οι υπόλοιποι ήταν φοιτητές, που δεν ανήκαν στην ομάδα, και 14χρονα παιδιά, που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής αμέσως στο πρωτάθλημα».

Last modified onThursday, 01 September 2016 14:35