noodles volos banner

Συνεργασία Α.Ο. Σκιάθου-ΠΑΟΚ στις ακαδημίες

Τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ σε επίπεδο ακαδημιών ανακοίνωσε ο Α.Ο. Σκιάθου. Η ανακοίνωση του συλλόγου για τη σημαντική αυτή εξέλιξη τονίζει:

"Το ΔΣ του Α.Ο Σκιάθου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ταυτόχρονα με την επίσημη έναρξη εγγραφών των Ακαδημιών της ομάδας μας και την επίτευξη συμφωνίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (ΡΑΟΚ ACADEMY) στο πλαίσιο της συνεργασίας με τις Ακαδημίες μας. Όλα άρχισαν τον περασμένο Πάσχα στη Σκιάθο, εκεί όπου βρέθηκαν άνθρωποι του ΠΑΟΚ για να παρακολουθήσουν τους αγώνες των μικτών ομάδων του Α.Ο ΣΚΙΑΟΟΥ και αποκόμισαν πολύ θετικές εντυπώσεις από το επίπεδο των πιτσιρικάδων .

Σε συζητήσεις που είχαν με τον Αντιπρόεδρο του Α.Ο ΣΚΙΑΟΟΥ, Κώστα Ζεμπέκη, εκδήλωσαν την επιθυμία να βρουν έναν σύλλογο, για να αρχίσουν συνεργασία εντάσσοντάς τον στο δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που έχει επεκταθεί τα τελευταία χρόνια σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Έχοντας ολοκληρώσει τη νομική φόρμουλα, για να γίνει η συνεργασία, έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα, στο πλαίσιο αυτής οι προπονητές του Α.Ο Σκιάθου θα επιμορφώνονται από το προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ και αυτό θα βοηθήσει την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται".