noodles volos banner

Σαν να μην έγινε ποτέ αυτό το φιλικό, ήττα 1-3 του Αλμυρού από τη Λάρισα 2012

Ελέω των πολλών απουσιών και του αυριανού “εκτάκτου” φιλικού παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Γ.Σ.Α ηττήθηκε με σκορ 1-3 από τη Λάρισα 2012, ομάδα της Α' ΕΠΣΛ, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του, σήμερα το απόγευμα.

Η ομάδα του Κώστα Σταματίου, που δεν είχε στη διάθεσή του τους Κρανά, Κοντοβά και Χαλάτση, ήταν θετική στο πρώτο ημίχρονο, αφήνοντας συμπαθητικά μηνύματα στο τεχνικό τιμ, άλλα και τον κόσμο που παρευρέθη στο γήπεδο. Τα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα βρήκε, λοιπόν, τις δύο ομάδες ισόπαλες (0-0) και τον Αλμυρό να στέκεται καλά στα πόδια του.

Αντίθετα, τα πράγματα στην επανάληψη δεν πήγαν τόσο καλά. Ο τεχνικός των γηπεδούχων είχε στη διάθεσή του ακόμα οκτώ ποδοσφαιριστές, που απλώς γυμνάζονται με την ομάδα και δεν ανήκουν στο ρόστερ των κυανολεύκων. Προκειμένου, λοιπόν, η πρώτη ενδεκάδα να είναι ξεκούραστη, ενόψει του αυριανού δυνατού φιλικού με τον Ολυμπιακό Βόλου, αποφάσισε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Σαφώς, η εικόνα του δευτέρου μέρους, από πλευράς Αλμυρού δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα. Για την ιστορία, το σκορ διαμορφώθηκε σε διάστημα είκοσι περίπου λεπτών. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 στο 54', ύστερα από όμορφη ομαδική προσπάθεια, το 0-2 έγινε δύο λεπτά αργότερα από λάθος της αμυντικής γραμμής του Αλμυρού και σουτ των φιλοξενουμένων, ενώ το 0-3 έγινε στο 64', ύστερα από ακόμα ένα λάθος της άμυνας των κυανολεύκων και εύκολο τέρμα των Λαρισαίων. Το μόνο που κατάφερε ο Αλμυρός ήταν να μειώσει στο 75', με γκολ – πέναλτι, που εκτέλεσε ο Νικηφοράκης.

Η σύνθεση του Αλμυρού για το πρώτο μέρος: Κοντογεωργάκης, Φαράντος, Κυριάκος, Πλαβός, Παυλίδης, Θωμαϊδης, Τσιάτσιος, Βούλγαρης Ν., Λιόλιος, Τιμπλαλέξης, Επίσκοπος.

Last modified onSaturday, 20 August 2016 21:39