noodles volos banner

Μοιράστηκαν γκολ κι εντυπώσεις Πρωτεσίλαος και Πύρασος (1-1)

Σε ένα φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Πτελεού, Πρωτεσίλαος και Πύρασος ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, σε ένα δυνατό και με πολλές φάσεις ματς.

Το παιχνίδι περιλάμβανε δυνατές προσωπικές μονομαχίες και καλό ρυθμό, με τον Πύρασο να έχει ελαφρώς τον έλεγχο, διατηρώντας κατά διαστήματα την κατοχή της μπάλας. Στο πρώτο μέρος, ο Πύρασος απείλησε αρκετές φορές, με Σφάκα, Στεφανής, Αντζούρη και Σιώμο, αλλά τη μεγάλη ευκαιρία την είχε ο Πρωτεσίλαος. Ήταν, συγκεκριμένα, το 34ο λεπτό όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρικλέιν χτύπησε στο δοκάρι της εστίας του Τσιλίγκου.

Στο δεύτερο μέρος, επετεύχθησαν και τα δύο τέρματα του αγώνα, με την εικόνα να παραμένει ακριβώς ίδια με αυτήν του πρώτου, με τον Πύρασο δηλαδή να έχει την ελαφρά υπεροχή. Στο 55', η ομάδα της Αγχιάλου άνοιξε το σκορ στο 55', ύστερα από σέντρα-σουτ του Δανόπουλου. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Πρωτεσίλαος έκανε το 1-1, με πλασέ του Χρήστου Παναγιώτου, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Πρωτεσίλαος: Τίτας, Χασιώτης Β., Μιχόπουλος, Σιαμουρδάνης, Σιαμανίκος, Κόρκος, Παναγιώτου Χ., Χασιώτης Σ., Παπαδόπουλος, Μαρικλέιν, Αραπίτσας

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Μαλλιαρός, Λάμπος Απ., Λάμπος Ιακ., Μάνος, Τσουβαλιάς, Παπαργύρης, Γιαννακόπουλος

Πύρασος: Τσιλίγκος, Στεφανής, Τανάγιας, Ρουκάς, Γιοβάνης, Μπούτλας Χ., Μαλισιόβας, Κατής, Αντζούρης, Σφάκας, Σιώμος

Ενδεκάδα δευτέρου μέρους: Λανάι, Γιοβάνης, Μπούτλας Απ., Κόκκαλης, Αντζούρης, Δανόπουλος, Τοκαλής, Μαλισιώβας, Στεργίου, Μπέικος, Φούκης.

 

 

Last modified onSaturday, 20 August 2016 21:42