noodles volos banner

Φιλική νίκη για Αλμυρό, 2-0 επί της Ακρόπολης

Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, με τα σημάδια κόπωσης στις δύο ομάδες να είναι εμφανή, ελέω προετοιμασίας, ο Αλμυρός κατάφερε να πάρει τη φιλική εντός έδρας νίκη επί της Ακρόπολης Σέσκλου, με 2-0.

Το ματς ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν ουσιαστικά από ένα ημίχρονο καλής παρουσίας, δίχως όμως να δημιουργούνται πολλές φάσεις για γκολ.

Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα και μάλιστα έφτασαν πολύ κοντά στο να προηγηθούν, περίπου πέντε λεπτά πριν το τέλος του, όταν ο Παγώνης βγήκε απέναντι από τον Χαλάτση, με τον έμπειρο πορτιέρο των γηπεδούχων να βγαίνει νικητής στο τετ-α-τετ, διώχνοντας το πλασέ του πρώτου σε κόρνερ.

Με την επανάληψη, οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές, με τον Αλμυρό από το ξεκίνημά της, να είναι ανώτερος στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, οι κυανόλευκοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ, όταν στο 67' κέρδισαν φάουλ σε καλό σημείο, κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Ο Νικηφοράκης ανέλαβε την εκτέλεσή του, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας της Ακρόπολης. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Αλμυρός διπλασίασε τα τέρματά του και “κλείδωσε” τη φιλική νίκη του, με πλασέ του Κρανά εντός περιοχής, ύστερα από όμορφη ατομική προσπάθεια του Κρανά.

Τελικό σκορ 2-0 υπέρ του Αλμυρού, με τις δύο ομάδες να στρέφονται στη συνέχεια της προετοιμασίας τους.

 

Γ.Σ. Αλμυρού: Χαλάτσης, Φαράντος, Πλαβός, Κυριάκος, Παυλίδης, Τσόγκας, Θωμαΐδης, Βούλγαρης Νίκος, Κοντοβάς, Λιόλιος, Κρανάς.

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Νικηφοράκης, Τσιάτσιος, Τιμπλαλέξης, Τετριμίδας, Τσέργας, Βούλγαρης.

Ακρόπολη Σέσκλου: Στούκας, Αξιώτης Ν., Πασάς, Χάνος, Φώτου Φ., Τσούτσας Τ., Μιχολίτσης, Τσούτσας Μ., Κολημήτρας Κ., Κολημήτρας Τ., Παγώνης

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Κυριαζής, Τριχόπουλος, Φώτου Δ., Κουνής Γ., Βλιώρας Γ., Αξιώτης Σ.

 



Last modified onSaturday, 13 August 2016 22:51