noodles volos banner

Στο 0-0 έμειναν Παγασητικός και Ηρακλής

Ο Μαγγιώρος, παίκτης πλέον του Ηρακλή, φωτογραφίζεται με τους περσινούς του συμπαίκτες του Παγασητικού Ο Μαγγιώρος, παίκτης πλέον του Ηρακλή, φωτογραφίζεται με τους περσινούς του συμπαίκτες του Παγασητικού

Στο πρώτο τους φιλικό Παγασητικός και Ηρακλής έμειναν στο 0-0 στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής.

Αμφότεροι οι προπονητές έμειναν ευχαριστημένοι από την εικόνα των ομάδων τους. Συγκεκριμένα στον Κώστα Μπαντά του Ηρακλή άρεσε ότι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο πράγματα που δουλεύτηκαν στην προπόνηση όσον αφορά την κυκλοφορία της μπάλας και τους αυτοματισμούς. Με τους πρωταθλητές ΕΠΣΘ να τονιστεί ότι αγωνίστηκε και ο Κουτσιρίμπας, με τον έμπειρο κήπερ να είναι πολύ κοντά στο να κλείσει στον Ηρακλή. 

Τον Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο του Παγασητικού άφησε ικανοποιημένο το γεγονός ότι παρά τη μεγάλη κούραση και απέναντι σε έναν αντίπαλο με δυναμική, οι παίκτες του έπαιξαν αυτό που μπορούσαν και κυρίως έδειξαν ότι οι αλλαγές στην επανάληψη δεν επηρέασαν τη σωστή λειτουργία της ομάδας, η απόδοση της οποίας δεν έπεσε.

Δοκάρι στο πρώτο μέρος είχε για τον Ηρακλή αρχικά ο Λιάρος και στη συνέχεια για τον Παγασητικό ο Μπραχόλι.

ΗΡΑΚΛΗΣ Β.: Κουτσιρίμπας (70’ Σακελλαρίου), Ντούρο, Κοντοβάς, Μοράλες (65’ Τζιώλας), Γιαμαλής (75’ Μάρκος), Μαυρίδης (Μ. Παπαπορφυρίου), Άρντιντ Φέζο (70’ Καρπαθάκης), Λιάρος, Ασλάνογλου, Λιάκος (75’ Ντενίς Φέζο), Μαγγιώρος (46’ Παπαστεργίου)

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Καγιάννης (46’ Γ. Μιχαλόπουλος), Γκατζούνας (80’ Βουρδάκης), Μυλωνάς, Καλαντζής (46’ Σίμος), Στρούγγης, Καψιώτης (55’ Ξηρομερίτης), Β. Μιχαλόπουλος, Θάνος (75’ Γιαννακόπουλος), Ρουμπάτης (46’ Καρανικολάου), Μπραχόλι (46’ Μπούρντα), Ρηγίνος (46’ Σατελιάν).

*Δεν αγωνίστηκαν για τον Παγασητικό οι τραυματίες Ζιώγας, Περιβολιώτης και ο Λάϊος που βρίσκεται ακόμη σε πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω του περσινού τραυματισμού του, αλλά και οι τρεις το επόμενο διάστημα θα ενσωματωθούν στην ομάδα. Επίσης οι Μπερτζέμης, Δώσας και Κικίδης έλειπαν με άδεια.  

Last modified onSunday, 14 August 2016 01:50