noodles volos banner

Δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας για τον Παγασητικό

Τη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας της διανύει η ομάδα του Παγασητικού, με τους παίκτες του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου να δίνουν το πρώτο του φιλικό παιχνίδι το Σάββατο.

Ενδέκατη μέρα η σημερινή για τον Παγασητικό στα... “βάσανα” της προετοιμασίας. Οι κυανόλευκοι προπονούνται στο γήπεδο της Νεάπολης, με το τεχνικό τιμ του συλλόγου να δίνει ιδιαίτερη έμφαση, τη δεδομένη χρονική στιγμή, στην ανάκτηση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Παράλληλα, στο τέλος της εβδομάδας που διανύουμε, θα υπάρξει και το πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας, με αντίπαλο τον Ηρακλή Βόλου. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 7 μ.μ., στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής.

Υπενθυμίζουμε πως το ρόστερ των νεοφώτιστων στην Α' ΕΠΣΘ έχει διαφοροποιηθεί ελάχιστα, σε σχέση με πέρσι, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να μεριμνούν για τη διατήρηση του “κορμού”, με κάποιες προσθαφαιρέσεις. Συγκεκριμένα, αποχώρησαν από την ομάδα οι Γάκιας, Μαγγιώρος, Χαλαστάρας, Κλεάνθης και Ζάνης, ενώ αποκτήθηκαν οι Καγιάννης, Σατελιάν, Περιβολιώτης, Γκατζούνας, Καλαντζής, Κικίδης, Μυλωνάς και Θάνος.

Υπολογίζεται, μάλιστα, πως τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί ακόμα μία μεταγραφή, στη θέση του τερματοφύλακα, προκειμένου να “κλείσει” η τριάδα των “άσσων”.

 

Ανδρουτσόπουλος: “Αξίζει να βρίσκεται αυτός ο σύλλογος στην Α' ΕΠΣΘ”

Δηλώσεις, ενόψει της νέας σεζόν που βρίσκει τον Παγασητικό στην πρώτη τοπική κατηγορία, πραγματοποίησε στο magnesiasports, ο τεχνικός της ομάδας, Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος.

Αναλυτικά: “Ξεκινά μια χρονιά πολύ ιδιαίτερη, καθώς θα αγωνιστούμε σε μία παραπάνω κατηγορία. Πρόκειται για ένα επίτευγμα που το περιμέναμε καιρό, θεωρώ πως αξίζει αυτός ο σύλλογος να βρίσκεται στην Α' ΕΠΣΘ, βάσει του τρόπου λειτουργίας του σε όλα τα επίπεδα. Προσωπικά, είμαι πολύ αισιόδοξος, με την προετοιμασία να κυλά πολύ καλά. Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Νεάπολης είναι σε καλή κατάσταση, οι ποδοσφαιριστές μας ανταποκρίνονται στις δυσκολίες κι έχουμε πάντα μεγάλη παρουσία.

Περιμένουμε τα φιλικά παιχνίδια, όπου θα δουλέψουμε πάνω στη συνοχή των παλιών ποδοσφαιριστών, με τα καινούρια μεταγραφικά αποκτήματα. Μέρα με τη μέρα, θα ζητάμε παραπάνω πράγματα από τα παιδιά, θα δουλέψουμε πολύ και στη φυσική κατάσταση, αλλά και στο αγωνιστικό μας προφίλ, προκειμένου να έχουμε βάθος χρόνου ως ομάδα μέσα στη σεζόν.

Τέλος, να ευχηθώ υγεία σε όλους τους παίκτες του τοπικού ποδοσφαίρου, να πραγματοποιηθεί στην Α' ΕΠΣΘ ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με τη δημιουργία ενός ομίλου και φέτος να είναι η έναρξη της επιστροφής των Βολιωτών φιλάθλων στα γήπεδα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου”.

Last modified onThursday, 11 August 2016 15:56