noodles volos banner

Δ. Κόφφας: Ο Θησέας "θα ζορίσει" τους διεκδικητές του τίτλου

Ο Δ. Κόφφας με τον πρόεδρο του Θησέα Τ. Αλιάτη Ο Δ. Κόφφας με τον πρόεδρο του Θησέα Τ. Αλιάτη

Το ότι  θα σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι στις ομάδες που θα κυνηγήσουν φέτος τον τίτλο στην Α’ ΕΠΣΘ, τόνισε με δηλώσεις του στο magnesiasports, που βρέθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης του Θησέα, ο προπονητής των «πρασίνων», Δημήτρης Κόφφας.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Κατ’ αρχάς να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά στην ποδοσφαιρική κοινωνία της Μαγνησίας, να έχουμε ένα πρωτάθλημα δυνατό και εφάμιλλο των ομάδων, καθώς βλέπω ότι θα είναι το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών.

Για τη δική μας ομάδα οι στόχοι μας πάλι θα είναι να πρωταγωνιστήσουμε, γιατί νομίζω αυτό αρμόζει στην ομάδα του Θησέα. Η προετοιμασία μας ξεκίνησε πριν τέσσερις μέρες στο γήπεδο των Λεχωνίων, που είμαστε πολλοί τυχεροί που το έχουμε, καθώς άλλες ομάδες έχουν προβλήματα σε ό,τι αφορά τους αγωνιστικούς χώρους και δυσκολεύονται πάρα πολύ στο θέμα της προετοιμασίας. Έτσι, εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τη χρονιά που μας έρχεται.

Έχουμε βάλει τις βάσεις από πέρσι και κρατήσαμε σχεδόν όλον τον κορμό. Πήραμε κάποια παιδιά εκεί που “πονούσαμε” και θεωρώ ότι θα “ζορίσουμε ” αυτούς που είναι οι υποτιθέμενοι πρωταγωνιστές κι αυτούς που θα κυνηγήσουν τον τίτλο φέτος. Εύχομαι να έχουμε υγεία, χωρίς τραυματισμούς πάνω απ’ όλα, να είναι όλα τα παιδιά εντάξει και να έχω ευχάριστο πονοκέφαλο ποιον θα βάλω στην ομάδα να παίξει.

Πέρσι, όταν ήρθα στην ομάδα-και να ευχαριστήσω σ’ αυτό το σημείο τη διοίκηση που με στήριξε και μου έδωσε τα ηνία για δεύτερη χρονιά, πράγμα που είναι τιμή για μένα- είχαμε πει να βάλουμε υγιείς βάσεις, να έρθουν νέα παιδιά στον Θησέα και ειδικά από την Αγριά, να πιστέψουμε σ’ αυτούς και να τους δώσουμε τις ευκαιρίες να αγωνιστούν. Το κάναμε σε μεγάλο βαθμό και χωρίς πίεση αποδείξαμε ότι μπορούμε περισσότερα πράγματα. Φέτος, με νεαρούς παίκτες που αποκόμισαν εμπειρίες την περσινή σεζόν συν αυτούς που ήρθαν, που είναι ως επί το πλείστον νεαροί, θα δέσουμε την ομάδα και θα γίνουμε ένα πιο ανταγωνιστικό σύνολο.

Το πού θα φτάσουμε, ταμείο θα κάνουμε τον Μάιο, αλλά ξαναλέω ότι θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές και να συναγωνιστούμε δυνατούς αντιπάλους. Δεν ήθελα ποτέ να φέρνω την πίεση στους ποδοσφαιριστές, επειδή είναι νεαροί οι περισσότεροι. Όπου μας βγάλει. Μεγάλη μου χαρά είναι ότι πέρσι δώσαμε την ευκαιρία στον Μπουργάνη να πάει στον Ολυμπιακό Βόλου και σε μεγαλύτερη κατηγορία. Είναι μεγάλη τιμή για τον Θησέα και για μένα προσωπικά. Μακάρι και του χρόνου περισσότερα παιδιά να πάνε σε παραπάνω κατηγορία και είναι πολύ σημαντικό να συμβαίνει αυτό και με τον Θησέα και με άλλες ομάδες».

Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές, ο Δ. Κόφφας τόνισε: «Ψάχνουμε έναν φορ περιοχής. Θα δούμε αν ευοδωθεί αυτή η προσπάθεια, γιατί ψάχνουμε απλώς έναν ποδοσφαιριστή, αλλά και έναν καλό χαρακτήρα, καθώς όλα τα παιδιά στην ομάδα μας είναι ένας κι ένας. Αν τελικά δεν τα καταφέρουμε, θα πορευτούμε κι έτσι. Ο πονοκέφαλος θα είναι δικός μου».