noodles volos banner

Πρωτεσίλαος-Μυρμιδόνες 6-0

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η σεζόν για τον Πρωτεσίλαο, με την επιθετική τριάδα Παπαδόπουλος-Τσιλαφάκης-Μαρικλέν να πετυχαίνει τα γκολ, από δύο ο καθένας. Ο Παπαδόπουλος έφθασε τα 25 κι αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αρχισκόρερ της Α' ΕΠΣΘ. Σκόραρε στο 3ο λεπτό (με πλασέ ύστερα από κάθετη πάσα του Μαρικλέν) και στο 55ο (με τον ίδιο τρόπο και δημιουργό ξανά τον νεαρό συμπαίκτη του). Ο Τσιλαφάκης διαμόρφωσε το 2-0 στο 50' (πάλι από πάσα του Μαρικλέν) και το 4-0 στο 62' (με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ), ενώ ο Μαρικλέν έγινε σκόρερ στο φινάλε, κάνοντας το 5-0 στο 77' με καρφωτή κεφαλιά και το 6-0 στο 84'. Δοκάρι στο 18' σε φάουλ του Γιάννη Παπαδόπουλου, ενώ οι Μυρμιδόνες έπαιζαν από το 42ο λεπτό με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τσιάτσιου.
O Πρωτεσίλαος είχε 13 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες, με 64 γκολ που είναι η δεύτερη καλύτερη επίθεση του ομίλου αλλά και σε ολόλκληρη την κατηγορία (ένα γκολ λιγότερο από τον ΓΣΑ), ενώ οι Μυρμιδόνες τερμάτισαν στη 10η θέση με 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 13 ήττες.

Συνθέσεις:
Πρωτεσίλαος: Τίτας, Σούσκο (54' λ.τρ. Μιχόπουλος), Λεϊμονής, Σιαμανίκος (68' Θ. Κόρκος), Κ. Κόρκος, Χριστέλος, Χρ. Παναγιώτου, Γ. Παναγιώτου (59' Κραβαρίτης), Παπαδόπουλος, Τσιλαφάκης, Μαρικλέν.
Μυρμιδόνες: Γώγος, Τσιάτσιος, Κοντοβάς, Ακριβός, Βέργας, Κουτσούμπας (75' Τσιώτρας), Δ. Μπούρχας, Ξαφάς, Πιπινής, Π. Μπούρχας, Ευστ. Μάντζαρης.

Last modified onSunday, 17 April 2016 11:10