noodles volos banner

ΑΕ Διμηνίου-Αγία Παρασκευή 3-1

Νικηφόρο φινάλε στη σεζόν για την ΑΕ Διμηνίου. Επιβλήθηκε 3-1 της Αγίας Παρασκευής σκοράροντας στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Θανάσης Αραμπατζής πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ, στο 55ο και 65ο λεπτό (ο ίδιος παίκτης είχε μια καλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος) και ο Δημήτρης Ζιώγας σημείωσε το 3-0 στο 74' στην τελευταία του εμφάνιση καθώς κρεμάει τα παπούτσια του βάζοντας τέλος σε μια μεγάλη ποδοσφαιρική διαδρομή γεμάτη γκολ. Για την Αγία Παρασκευή μείωσε στο 89' ο Παπουτσής με απευθείας χτύπημα φάουλ. Για τους γηπεδούχους, ντεμπούτο έκαναν οι νεαροί Κατσαμπέκης, Τασιάς.
Η ΑΕ Διμηνίου ολοκλήρωσε τη σεζόν στη 2η θέση του 1ου ομίλου με 16 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες, ενώ η Αγία Παρασκευή είναι 7η με 7 νίκες, 4 ισοπαλίες και 9 ήττες. Το σύνολο του Στέλιου Μαλακασιώτη θα παίξει αγώνα μπαράζ για την παραμονή με αντίπαλο την Αγχίαλο.

Συνθέσεις:
ΑΕ Διμηνίου: Κουτσιρίμπας (85' Τασιάς), Ζάγκας, Μπλούχος, Τσιγιάννης, Στρούγγης, Χάνος (80' Κατσαμπέκης), Αραμπατζής, Αποστολίδης, Ζιώγας, Φιλατζικιώτης, Σταματόπουλος (54' Μαστακούλης).
Αγία Παρασκευή: Τσιτσιρίκος, Ντάκος, Βαν Ντε Γουίχε, Χατζημητροφάνης, Παντελόγλου, Καψάλης (80’ Αγραφιώτης), Φραγκογιάννης (46’ Κοπάνας), Κουτσιαρής, Παπακώστας (70’ Κανελλάκης), Παπουτσής, Γιάτσιος.