noodles volos banner

Δοκιμασία στο ΕΑΚ για τον Ηρακλή, ντέρμπι στο Διμήνι

Με την 20ή αγωνιστική δίνεται η συνέχεια στην Α' ΕΠΣΘ κι από αυτήν, θα διεξάγονται οι αγώνες με βαθμολογικό ενδιαφέρον την ίδια ημέρα και ώρα. Ας δούμε το πρόγραμμα τρεις στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος για τους περισσότερους συλλόγους.

Στον 1ο όμιλο, ο πρωτοπόρος Ηρακλής παίζει στο ΕΑΚ με τον Θησέα. Οι “κυανόλευκοι” θέλουν με νίκη να κάνουν ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την κορυφή και προέρχονται από αήττητο εννιά αγωνιστικών στις οποίες δεν έχουν δεχθεί γκολ. Από την άλλη, η ομάδα της Αγριάς έχει δύο διαδοχικές νίκες και σίγουρα δεν αποτελεί ευκαταφρόνητο αντίπαλο, έχοντας σκαρφαλώσει στην τέταρτη θέση. Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται στο Διμήνι όπου η τοπική ΑΕΔ υποδέχεται τον Σαρακηνό. Ισόβαθμες οι ομάδες και στο -3 από τον Ηρακλή. Η ισοπαλία είναι καταστροφική για και τους δύο, ο νικητής θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του (αν και οι δύο υστερούν σε διπλή ισοβαθμία με την ομάδα του Φασουράκη). Η Σκιάθος υποδέχεται την ΑΕ 2002 και έχει τον πρώτο λόγο για να σημειώσει την ενδέκατη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Άρη που φιλοξενεί στο βοηθητικό του ΕΑΚ τον ουραγό Πηλέα. Η Αγία Παρασκευή κοντράρεται με τη Δάφνη που συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές δίχως τρίποντο, ενώ αμφίρροπη είναι η συνάντηση του όγδοου Πανιωνίου με τον ένατο Μαγνησιακό, στους 21 βαθμούς το σύνολο του Νίκου Σκουφογιάννη, στους 18 αυτό του Βασίλη Πανόπουλου.

Στο 2ο όμιλο, Πρωτεσίλαος και Αίας παίζουν το Σάββατο για την τέταρτη θέση, ενώ ο νικητής έχει ελπίδες για τη δεύτερη. Η ομάδα του Πτελεού έχει 35 πόντους, έναν περισσότερο μετρούν οι “κιτρινόμαυροι” της Σούρπης. Την Κυριακή, ο ΓΣ Αλμυρού έχει δοκιμασία στα Κανάλια κόντρα στον πολύ καλό Απόλλωνα που φιλοδοξεί να γίνει ο αντίπαλος που θα σπάσει το απόλυτο των βαθμών που διατηρούν οι πρωταθλητές στην εντυπωσιακή σεζόν τους. Η Σκόπελος δεν έχει περιθώρια να μην κερδίσει εκτός έδρας τον Άθλο, δίχως ενδιαφέρον η αναμέτρηση στον Πλάτανο για Μυρμιδόνες και Αχιλλέα, ενώ “τελικός” παραμονής χαρακτηρίζεται το ματς μεταξύ Αγχιάλου και Δήμητρας. Οι “βυσσινοί” του Θανάση Μπίλη φιγουράρουν στην έκτη θέση που εξασφαλίζει σωτηρία με 26 πόντους, ένατοι είναι οι “πράσινοι” του Κυριάκου Κοκκινάκη με πέντε λιγότερους. Ενδιάμεσά τους με 23 οι Σκόπελος και ΕΜΑ (που φιλοξενεί τον Διαγόρα).