noodles volos banner

Mε αξιώσεις για την παραμονή η Σκόπελος

Η Σκόπελος είναι από τις ομάδες που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις στο 2ο όμιλο της Α' Τοπικής παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και δίνει μάχη για την παραμονή.

 Ο Γιάννης Γλύκος έχει παρουσιάσει ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο, παρά τις δυσκολίες που ως γνωστόν υπάρχουν για τους νησιώτικους συλλόγους, δηλαδή την ελλιπή προετοιμασία (λόγω και της θεομηνίας που έπληξε το νησί), τις μετακινήσεις, ενώ δεν έγιναν μεταγραφές. Οι ντόπιοι παίκτες που ανέβασαν πέρυσι το σύλλογο στην Α' ΕΠΣΘ ως πρωταθλήτρια της δεύτερης κατηγορίας, έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο τον προπονητή τους και η βαθμολογική συγκομιδή θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη.
Αφενός διότι η Σκόπελος λόγω του ατυχούς περιστατικού στον εντός έδρας αγώνα με τον Πρωτεσίλαο, είχε μηδενισμό και -3 βαθμούς, αφετέρου γιατί έχει χάσει οκτώ πόντους από τους δύο ουραγούς! Δύο ματς κέρδισε στο φετινό πρωτάθλημα ο Αχιλλέας και ήταν μέσα-έξω με τη Σκόπελο. Τέσσερις ισοπαλίες έχει ο Άθλος, η μία κόντρα στους νησιώτες. 
Ο απολογισμός είναι ισορροπημένος: τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες στο γήπεδο "Επ. Πετραλιάς" και τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία, τέσσερις ήττες στις εξόδους. Να αναφέρουμε ότι οι δύο εκτός έδρας επιτυχίες σημειώθηκαν σε Πτελεό και Κανάλια, δηλαδή κόντρα σε ομάδες που φιγουράρουν σταθερά στις πρώτες θέσεις του ομίλου. Αναφορικά με την παραμονή, οι “κυανόλευκοι” έχουν να παίξουν δύο φορές στην Ευξεινούπολη, πρώτα με τον Άθλο την Κυριακή 3/4 και μετά με την Δήμητρα, ενώ κάνουν φινάλε στο πρωτάθλημα με εντός έδρας κόντρα στον Διαγόρα. Δεν θέλουν να την ...πατήσουν πάλι απέναντι στον Άθλο, ώστε να “παίξουν” τους κόπους όλης της χρονιάς στα δύο επόμενα παιχνίδια.

Last modified onWednesday, 30 March 2016 10:09